Care a fost cea mai proasta mancare pe care ai mancat’o vreodata la restaurant?

Subiectul asta este legat cu cel de aici, unde dezbateam tot ceva legat de restaurante, dar din vorba in vorba am ajuns la concluzie ca ar cam trebui si o postare de asta unde sa ne plangem fiecare cu ce am mancat mai prost si pe unde fara a nominaliza, decat daca simtiti nevoia.

Am mancat in multe locuri mancare de la proasta in sus, ba chiar necomestibila, dar din toate m’as opri la una, ca in discutie intra un restaurant de 4 stele si basinile pe masura, unde am aterizat ca invitat dupa o intalnire. Toate erau faine acolo, locatia una in natura, frac, muzica buna … tot tacamul, mai putin mancarea. laugh Pe langa niste antreuri dubioase din care nu am inteles nimic, felul principal a constat intr’un snitzel vienez FANTEZIE (specialitatea masterchef’lui cica) acompaniat de ceva piureuri care combinate rezulta un soi de legume din supa blendate, care aveau de toate in afara de gust. laugh Snitelul ala FANTEZIE a fost insa ce’i drept de efect maxim, in principiu constand intr’o bucata subtire de carne de vita, jumate talpa-jumate cruda, impachetata generos in aluat ars crocant cu ceva urme de ou, iar pe deasupra avea turnate niste sosuri unice (aia era FANTEZIA defapt) ce constau in esenta in ceva ce eu am inteles ca un Ketchup ieftin stors dintr’un tub, iar restul nu as putea sa le definesc decat ca niste zamuri cu gust bizar. laugh De baut, fiind bautor de bere nu m’am riscat la vinuri ci am tras’o pe berea care a fost cum e peste tot, dar in vremea asta aia de au baut vin nu se aratau deloc fericiti dupa grimase.

Pretul final a fost de 4 stele, mancarea sa fiu sincer, nu imi aduc aminte sa fi mancat un snitel atat de odios nici macar pe la impinge tava. laugh Am sfarsit prin a pleca flamanzi ca vai de lume de acolo, oprindu’ne la prima covrigarie unde ne’am umplut matele cu covrigi d’aia ieftini de 1 leu. laugh

Pe la voi cum a fost?

16 comentarii la „Care a fost cea mai proasta mancare pe care ai mancat’o vreodata la restaurant?”

  1. Nu o sa va zic unde am mancat bine, sunt multe locuri, dar cel mai prost am mancat la nemti si nu oriunde ci intr-un restaurant de fitze unde am fost invitat, eu si sotia, bine daca ar fi sa trec peste meniu care a fost cel mai putin important, totul a fost un spectacol, ambianta, chelneri in frac, muzica de fundal ce venea de la un pian cu coada, a fost ca la opereta, mai putin mancarea si vinul. Eu am ales un aperitiv cu ceva mustati mov si verzi, apoi peste si la toata treaba un vin alb, sotia ceva de pui cu aspect de monstru apelor, ma refer la aranjarea in farfurie, la fel vin ca al meu l-am ales eu, teapa maxima si gazdele noastre au mancat vita si au baut vin rosu. Nu stiu cum a fost la ei, eu am avut un peste cu oase la greu si gust de mal, vin de duzina, de mat, puiul sotiei era crud si fara gust. Totul a fost superb, ambianta, lumina… mai putin mancarea. Desigur pretul a fost pe masura. Greseala facuta a fost sa nu mancam nimic de dimineata si dupa masa asta „copioasa” care s-a lungit pana la vreo 11 aveam o foame crancena asa ca pe drum am oprit la un fast-food cu specific arab si am mancat niste kebab pe o lipie, cu sosuri bune rau, asta era intr-o rulota, ce avea in fata cateva mese, mai erau cativa turisti cred si noi, sotia in rochie de seara, eu la costum, amandoi infulecand de zor… kebab smile
    Cam asta e treaba, dupa cum zicea si Stimabilul ICE; una e sa servesti ceva la un restaurant si alta e sa mergi sa mananci o mancare buna, gatita bine si gustoasa.

    Răspunde
  2. Ca veni vorba de nominalizare, as fi facut-o cu placere, nu e nici un secret sa spui unde ai mancat prost, mai ales daca si justifici cumva ce zici, restaurantul era in Munchen, din pacate pentru ei s-a inchis si in acel loc, eu nu am mai fost de 10 ani, acum e o galerie de arta, ceva de prezentari moda, locatia era deosebita si atat.

    Răspunde
  3. E bun titlul, tema e permanent de actualitate si oricand poti manca o bazaconie pe undeva fie ca ai vrut sau nu ori poti da de un restaurant de toata jena. Oricum daca mai am noroc din asta ajunge sigur aici cu nume, prenume si toate detaliile, unii chiar o merita si nu numai vizavi de mancare ci si de calitate, servire si de ce nu, igiena!
    Sper sa mai fie si alti cititori care sa indrazneasca sa scrie in coment ce surprize au avut, nu de alta da sa stim de ce sa ne ferim!

    Răspunde
  4. Pe unde am fost nu am avut probleme vreodata.
    De exp, un restaurant in Cehia unde am servit un iepure la tava meserias, stropit cu bere nefiltrata!
    Sau in Olanda, unde am servit specialitati indoneziene superbe la gust!
    La noi, cel mai prost am mancat la nunta pomenita acum cateva zile; in general la nunti se mananca prost; si la un restaurant pe autostrada, la km 53 sau 56, oribila!!
    Ca restaurante: Taverna Sarbului in Sinaia, faina, Hanul Stejarul(intre Pitesti si Craiova) excelent, terasa Litoral, Eforie Sud, oh daaa, cea mai tare mancare din Eforie Sud!!
    Cam atat…
    PS nu imi plac restaurantele cu ambianta, intuneric samd, eu sunt precum chinezii, loc cu galagie, luminat puternic, cu afluenta, unde mancarea e mereu proaspata si vad ce mananc!!

    Răspunde
  5. Nu prea mi s-a întâmplat.. poate eventual să nu se ridice la nivelul pretențiilor și notei de plată .. mai mult m-am enervat cu servirea la calendele grecești, mai ales dacă ești mai grăbit sau căpiat de foame.. in principal dacă nu îmi inspiră un loc încredere, trec peste.. Nu experimentez nimic.. și în plus, dacă nu vad chinezi la bucătărie și restaurantul e chinezesc, zic pas .. dacă în meniu e pește și nu vad păstrăvăria alături zic pas.. samd, se pricepe ideea.. ..

    Răspunde
  6. La un restaurant chinezesc de renume – in Timisoara. Sincer, nu mai stiu cum se numea felul de mancare pe care l-am comandat, dar stiu ca era ceva cu tofu. Nici mancarea prietenilor cu care am fost nu era deloc ok deloc, ni s-a facut rau la scurt timp. Tofu meu mirosea a porc parlit si avea cel mai scarbos gust. Nu mai zic de textura…Ne-am lecuit, nu am mai dat pe acolo.

    Răspunde
  7. Sa imi bag picioarele, Radule, la cat vad ca servesti pe banii tai pe la restaurante, ma bate gandul sa imi fac un restaurant unde sa servesti tu ca si chelner (aia servesc pe cei care mananca) si sa ma si platesti ca faci asta! Model de model de afacere, il fac franciza si ma imbogatesc! Aveam pe aici pe undeva un post cu servit vs mancat, da is prea obosit sa dau de el, da revin daca il gasesc! laugh

    La restul va rog aveti rabdare sa mananc ceva si eu zi, iar de servit, va serveasc maine .. cu ceva replici! laugh

    Răspunde
  8. Ba, cea mai proasta mancare, de nemancat de mine, poate ca altul, pasionat de peste ar fi apreciat, a fost o pizza, comandata idilic intr-un port din Tunisia. Nu scria nicaieri ca e pizza cu peste…si avea nene la peste. N-am mancat nimic, nu am putut…dar asa cum am zis, tine de gust.
    A, si ca fapt divers, am incercat o data sa iau macar o inghititura de Surströmming…am vazut ca ai fost prin nord, probabil stii ce zic.

    Răspunde
  9. Pestele ala putred al nordicilor e greu sa fie batut de ceva! Nu stiu de unde mama dracului pasiunea pentru peste putred si ce poate ai putea sa apreciezi la asa ceva, da vorba ta, tine de gust.

    In rest nici eu nu concep pizza cu peste. La un momentdat era o mare moda, ma rog …

    Răspunde
  10. Surstromming e bestial, pute de te trazneste, tabla de la conserva e adevarata, sunt mai multe tipuri ca sa zic asa, unele mai comerciale si usor de mancat, gustul e acceptabil, asta daca treci peste miros, e de preferat sa nu o dechizi in casa si daca te consideri barbat trebuie sa mananci asa ceva laugh

    Stimabile o pizza cu ton adevarat, proaspat si nu cu alt putregai de peste congelat, e un deliciu, nu stii ce mananci

    Răspunde
  11. Mai Vasile, multe lucruri put, dar sunt bune … din nefericire pentru mine unul pestele ala putred nu e unul dintre ele! laugh

    In rest … legat de peste, ca si Marean, cred ca defapt problema e ca nu suntem fani peste si ca veni vorba de ton, eu unul nu prea il inteleg din ce gasesti pe la noi. Cum mamanc rar si putin peste (conservele sunt un fetis) cand mananc prefer oricand o scrumbie de dunare sau un macrou (varul scrumbiei) la gratar sau neaosul pastrav facut in unt dupa o reteta din zona. Peste gras si nu scump sa imi vand un rinichi. In rest … no, de gustibus non disputandum.

    Răspunde
  12. Asta e adevarat, pestele de prin alte zari, de calitate, ajunge greu la noi in conditii bune, de obicei e congelat si dubios, prefer sa merg in piata sa iau un peste local de Dunare sau chiar si de crescatorie care inca se mai zbate si e proaspat, chiar ieri imi venise pofta de o plachie de crap sad
    Ca tot veni vorba de alte zari in Liege am gasit o piata nemaipomenita, unde am luat intodeauna duminica peste de peste, La Batte se numea, ultima data am fost acolo in 2010, prin 2003 cand stateam acolo mergeam sa mananc la tonetele ambulate din piata, era ieftin si mult, gaseai orice gen de mancare de pe orice continent, apoi luam un peste la traista, o bucata de Wahoo uneori, era destul de ieftin asemanator cu macroul la gust dar mai consistent…. amintiri!

    Răspunde
  13. Ba, dar o ciorba de burta chiar nu mai haleste nimeni?
    Si , ca s-o dam la pace, eu nu am fost, nu voi fi si nu as incerca vreodata meseria aia de chelner!!
    A se citi am mancat in loc de am servit! Multumit, Ice tata?
    PS inca o data, intreb: ti-o placut sau nu continutul, nu sticlele?

    Răspunde
  14. Care continut? Mai ada fratele meu sa ma pot da cu pararea, ca s’o dus de nu am stiut cand! In rest, bravo mai Radule, vezi ca nu a fost greu sa te lasi de simadicozitati irelevante in DEX, ca te stiu baiat de comitet!? laugh Pune mana si mananca/bea … si lasa servitul pentru chelneri ca aia e treaba lor! laugh

    Ciorba de burta? Hmmmmm … haleste, haleste … cea mai proasta, adica un soi de apa cu ceva bucati de burta am mancat’o pe Transfagarasan … da nu imi mai aduc acum aminte pensiunea, una oricum mai de soi, ca acolo m’am intalnit cu cineva! De vis a fost la aia 11 lei (acum 3 ani) … sincer, mai bine beam un pahar cu apa! Hint: feriti’va sa mancati pe acolo, mai ales pe partea dinspre Curtea de Arges, unde mancarea in general e proasta si la pret de trufandale!

    Răspunde
  15. Pai daca e vorba de ciorba de burta, atunci fac nominalizari:
    Cea mai proasta ciorba de burta mancata in 2010 daca imi aduc bine aminte a fost pe Valea Prahovei la Cotul Donului la intrarea in Timisul de Sus, resturi de burta in apa calda, am solicitat sa vina seful, nu a venit a trimis ospatarul care ne-a zis sa plecam si sa nu mai oprim pe acolo ca ne tine minte, imi asum si am martori care pot confirma daca se sesizeaza careva, dar sunt ani de atunci si sper ca lucrurile acum stau altfel

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura