Ce muncesc, muncesc!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

12 Responses

 1. prietenul de la bere says:

  scumpul meu prieten, de ce ai simtit nevoia sa specifici ca nu esti un pierde vara si ca si tu muncesti?cine te citeste,am eu asa o senzatie,ca si vibreaza pe aceeasi lungime de unda,pe cand la postul ce urmeaza am senzatia ca a iesit barbatul(rau ai facut ca nu ai pus mana pe tel) din tine,AM EU SOLUTIA PRIN CARE VEI DEVENII UN “URSULET DE PLUS”…aaaa ca mi-am adus aminte de manelarii(manelistii) pt care viata inseamna 4 pereti,2 spoturi si un tavan fals…multaaaaa…fericire le doresc!!!!!imi cer scuze,ha ha ha,ca las comentarii la ora asta,sper sa nu te supere(cenzurat)!!!!!!!!!!!iti doresc o saptamana plina de evenimente(asa cum ii de obicei la tine).BACHUS ISI ZICE CUV!

  si normal un mare P.S. sau cum ar zice romanul pssss,astept o voce suava si…(ma gandeam la un cuv care sa te caract,dar asa ceva este imposibil)la o cafea acolo unde stii tu.HAIDE PA!!!!

 2. demon says:

  Draga prietene de la bere …

  Iti doresc sa iti fie berile usoare pana cand ajungem noi la cafea, dar se va intampla curand! Sa fi cuminte si sa nu te lasi batut de nimic, nici macar de beri! Stiu ca e greu dar tu puti … pardon … POTI! laugh Ma bucur ca mi’ai lasat comentariul asta … si ar fi bine sa o faci mai des, cu sau fara Bachus alaturi!

  No … haidi pa! laugh

 3. inger says:

  No..sunteti atat de faini impreuna la bere…huh..frumosilor!!
  Abia astept sa imi savurez cafeluta la Cluj. :P (mi-a spus cineva ca e tare delicioasa acolo, si ca e la galeata)…:_))
  Haide Pa!!

 4. demon says:

  laugh laugh laugh

  No prietene de la bere, punete pe fiert cafea si cauta repede o galeata ROSIE!

  laugh

 5. inger says:

  Cu funditza.Sa nu deochi ingerasul. :_))

 6. inger says:

  Prietene de la bere, am aflat eu din surse sigure ca in week-endul asta va fi canicula mare. Nu vrei tu sa te duci la muntic? :_) Cocotat intr-un varf de munte, cu berile la gheata, in compania unui ursulet de plus, si molecularele la voi? Nu de alta..dar aveti nevoie de vocile suave ale ingerasilor. :_))
  Gata, ma opresc. :_)
  Haide Pa!

 7. demon says:

  Deci draga prietene de la bere, te astept sa ne bem amarul si indulcim auzul! laugh

 8. prietenul de la bere says:

  doamne,cat de tarziu intru si eu pe aici!!!ingeras…nu te cunosc dar stiu sigur ca te (fara demoni) iubesc.esti mortala!!!apropo,am si galeata si fundita rosie,VOI MAI LIPSITI!!!!ma apuc sa strang bani de cafa

 9. demon says:

  Draga prietene de la bere,

  Vezi cu iubitul ala cum faci ca demon exista! laugh

  No deci … pune mana si strange bani de cafa si pregateste galeata cu fundita! laugh

  Sa iti fie berile usoare in weekendul asta, imi pare rau ca nu le bem impreuna, da cand simti ca sunt prea grele, pune mana si suna’ma!

  Haidi pa si sa (nu) fi cuminte! laugh

 10. inger says:

  Prietene de la bere..keep going. Nu lasa caldura sa te ameteasca. Stiu ca deep down inside you are strong. :P So..dream on..and fight.
  Take care of u.
  Pupici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.