Cluburile de fitze pline de parliti nu sunt o poveste de ieri, de azi …

Citeam pe undeva ca bogatia este mimata in mare parte prin cluburile de fite de pe la noi (dar nu numai) prin diverse tehnici cum ar fi ca beau bine inainte sa intre in cluburi unde iau o bautura de care trag apoi toata noaptea sau cea a sampaniei San Robineto (sticle de sampanie foarte scumpa dar umplute cu sampanie foarte ieftina sau chiar apa si servite de chelnerii mituiti inainte) in vremea in care pe mese afiseaza chei false ce poarta brandul unor bolizi de sute de mii de EU, desi ei au venit pana acolo cu autobuzul.

Ei bine, dragi mei, astea nu sunt noi! In tineretile mele nu foarte indepartate am batut si eu destul discotecile vremurilor de atunci, cluburile de azi, unde in principiu se practicau cam aceleasi lucruri adaptate la vremurile de atunci. Si atunci erau discotecile (mai ales alea mai de soi) pline de parliti ce vroiau sa para bogati, ce se imbatau bine inainte de a intra in discoteca cersind un bilet pe la usa sau isi copiau stampilele de pe mana de la unul la altul, luau o bere de care trageau toata noaptea in vremea in care ascundeau cate o sticla de Saniuta pe sub masa. Si atunci, tineau pachetul de tigari scumpe pe masa in care bagau Snagov; purtau haine scumpe de imprumut ce le roteau intre ei si pe dimineata comandau cate o sampanie San Robineto la intelegere cu chelnerul, fluturand telefoane mobile false sau fara cartela la care „vorbeau” toata noaptea. Pe vremea aia nu se venea la mese cu roaba sau galeata cu sampanie cu artificii, dar se dadeau dedicatii la DJ ce insoteau sticla, cam dupa aceiasi regie ca azi, stiu ce vorbesc ca asa am facut  eu cei mai multi bani la pupitru.  laugh

Nimic nu e nou, doar ca totul se transforma! laugh

4 comentarii la „Cluburile de fitze pline de parliti nu sunt o poveste de ieri, de azi …”

  1. Dar poate ca parlitii aia fac atat de multi bani incat nu inseamna nimic pentru ei 60k. Daca unul face 50-60k pe zi probabil ca e mizilic o sampanie pentru el.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura