Copil nebun!

Dor nebun, copil nebun, ce insa esti si incerci sa cresti, insa nu vreau sa te las, sa pleci vreodata din sufletul meu! Vreau sa ramai asa pentru altii un copil nebun, care nu stie ce face si de ce face atat de multe greseli…insa pentru mine esti doar un suflet frumos iar greselile,vreau sa le numesc,incercari,experienta de viata,si nicicand sa nu omor copilul nebun din mine!!Imi placi atat de mult,te iubesc si nu vreau sa cresti!
Cu totii ne dorim,maturitate viata de adulti si responsabilitati,insa cati dintre noi,reusesc oare sa faca cu adevarat,fata vietii de “om mare”??
Sunt cu siguranta insa convinsa ca toti care ati distrus copilul din voi suferiti,tanjiti dupa ceva ce nu mai apare,sunteti intr-o permanenta asteptare a cuiva si acel cineva sunteti chiar voi si sinele vostru,care isi doreste cu disperare sa mai fie un copil nebun!Copil nebun blamat si judecat de catre toti,neinteles de nimeni…si totusi tu “omule mare”,cum esti?!?!Care este diferenta intre tine si copilul nebun din mine,dintre cei ca si mine care mai au curajul sa faca greseli,sa nu asculte,sa se razvrateasca!
Tu…tu…doar porti masca ce trebuie,la momentul si locul potrivit,insa spre diferenta de mine, atunci cand esti singur si dezarmat,de toate mastile zilnice suferi poate chiar plangi,insa eu cu sinele meu alaturi de copilul nebun din mine rad ma simt bine si vorbesc neincetat!Caut si gasesc solutii! FAC GRESELI! smile smile

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Victor says:

    pana acum cel mai mare secret pe care l-am descoperit in ceea ce priveste viata a fost ca maturizarea nu exista. de aceea pentru mine un om matur si inteligent este acela care constientizeaza ca este tot copil. diferenta esentiala intre oamenii mari si copii este aceea ca asemeni acelor copii care cred ca le stiu pe toate, oamenii mari nu mai au aceeasi deschidere spre ceea ce ii inconjoara, cred ca au invatat tot si de aceea raman prinsi in ideile lor pe care le considera absolut adevarate si de aceea le este imposibil de admis ca sunt gresite. sa-ti accepti copilul din tine inseamna printre altele si sa admiti ca tot ceea ce stii tu despre lume ar putea fi gresit si sa ramai intotdeauna deschis pentru nou.