COVID19 – Masti de protectie artizanale, cum sa iti confectionezi una acasa

Pentru ca este o problema a mastilor de protectie anti COVID19 ce se gasesc foarte greu prin farmacii, iar tot mai multe judete de pe la noi impun deja purtarea unei masti de protectie fie ea si artizanala si probabil ca odata cu noua ordonanta militara se va impune asta prin toata tara, pe langa metoda de confectionare a unei masti de protectie artizanale prezentata deja aici, uite inca un via CDC pentru confectionarea careia poate fi folosit o esarfa, un prosop sau chiar un banal tricou, metoda prezentata fiind una foarte simpla si la indemana oricui:

https://youtu.be/tPx1yqvJgf4

Purtarea unor asemenea masti artizanale nu garanteaza protectia impotriva COVID19, insa e mai bine decat nimic, mai ales in cazul transmiteri virusului prin aerosoli, putand totusi impiedica inhalarea particulelor ceva mai mari ce pot inca sa fie prezente in locurile publice.

4 comentarii la „COVID19 – Masti de protectie artizanale, cum sa iti confectionezi una acasa”

    • Auchan e doar in orasele mari, am vazut si eu ceva de genul, mai frate, ce am vazut era de genul tifonului, sincer nu prea vad eu mare eficienta la alea, da no, in lipsa de altceva, bune or fi si alea.

      Răspunde
  1. Din vremea coronavirusului – poți să umbli în cucul gol, dar în niciun caz fără botniță , că îți iei amendă de la poliție, precum în Cehia – „Incidentul s-a petrecut în stațiunea balneară Lazne Bohdanec, în regiunea Pardubicem, iar poliția a intervenit la sesizarea unor cetățeni care i-au observat pe nudiști fără măști de protecție.”.. sau pe scurtătură – când isteria bate pudibonderia laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura