Cu cartile pe fata


sursa foto: baselandia.files.wordpress.com

Probabil ca singura calitate a domnului Traian Basescu este aceia ca in ultima vreme a jucat cu cartile pe fata. A lasat la o parte imbracatul lupilor in blana de oaie, el dand tonul la dat jos cojocul, lasandu’i cu gura cascata pana si pe cei pe care ani la rand l’au sfatuit ce blana sa imbrace in fiecare dimineata. Numirea unui securist tanar, crescut de actualul aparat dictatorial in functia de prim-ministru al Romaniei, este una din actiunile care dau un semnal tuturor ca au fost puse cartile pe fata. Remanierea asta guvernamentala in care sunt adusi toti lacheii fostilor le arata tuturor ca domnul presedinte a jucat mereu cu un full de jockeri in mana, sansele de a castiga cineva cu el la masa fiind nule, iar noi “prostimea” nu suntem decat spectatori la jocul lor. Ingheata lumea in piete si sperantele unui viitor in ei. Cei care ii urmareau de pe balcoane sau din randul lor, acum sunt alesi sa fie in fruntea lor.

Singura care ne’a mai ramas intr’un final este speranta. Speranta data de oameni care sunt inca in piete. Speranta data de oameni care protesteaza in continuare cum pot, unde pot. Speranta data de faptul ca de aceasta data cei treji nu se mai lasa prostiti si mintiti de tot soiul de manevre ce au darul sa ii adoarma la loc.

Domnule presedinte, iti multumim ca ai pus cartile pe fata! Ai jucat mereu cu full de jokeri … stiam, acum nu ai facut decat sa ne confirmi! Iti multumim … dar nu ne mai speri mai ales acum cand te transformi in unul dintre ei si trebuie sa platesti serviciilor mandatele ce ti’au fost oferite! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...