Romania Normala a LUI Iohannis. Urmatorul PAS inspre Mein Kampf

You may also like...

10 Responses

 1. Tiana says:

  Mark Twain.
  Vom servi câte o feliuță de blat cu cremă din ceea ce era scris pe plăcuțele ” suedezului”, fiecare pă limba lui, a de stânga ori a de dreapta, cu aria cercului corect formulată sau fără formulă, cu psd sau fără psd.
  Ceea ce a semnalat Nistorescu, această rara avis din ceea ce a mai rămas în presă, se potrivește cu 26 mai. Umblă vorba prin târgul onlineului că psd nu ar avea reprezentanți prin secțiile de votare din “diaspora”.
  Soluții sunt. Bunăcredință nu e. Cine a spus că prostia nu doare?
  Dar dacă s- a ajuns la astfel de mize în PE…să stea politrucii ue în Miorița… Nici aici nu vom avea surprize…are Europa experiență. Este că britanicii sunt ceea ce sunt pentru că nu sunt niște rechini cretini? Ăia își cunosc istoria, sunt mândri de ea, câtă vreme copiii lor o învață, nicio ideologie nu le va fi fatală.

 2. vasile says:

  “fiindcă vrem să oferim PPE și în Comisie, așa că am schimbat guvernul socialist cu un guvern PPE”
  Isi da seama cu adevarat cineva ce zice limbricul asta bortos, sluga asta pupincurista si cu ce se lauda intr-o adunare publica?! Se lauda ca la putere fiind ofera pe tava poporul roman unor cauze/interese straine! Se lauda ca pentru a fi pe placul stapanilor face orice pentru ei!
  Bravo romanilor, votati Ciolhannis la pachet cu Mandolina, doi tradatori de tara, ca romani nu pot fi numiti, macar de ar avea origini!

  • ice4you® says:

   Nu intereseaza nici pe dracu! Asa cum am scris, romanul a fost invatat ca strainul e calea si lumina, iar tot ce e romanesc e de cacat si tre’ sa moara! Pot sa fac pariu cu tine ca in tabara #dedreapta e mare adulatie si bucurie, discursul lui Mandolina fiind unul mult laudat si apreciat, fratii europeni, partidul european, marea familie europeana, paduchele a ajuns in frunte … alea, alea.

   Asta este. Tara e condusa de un Klaus si un Ludovic … ca sa merg si mai departe as putea zice ca imperiul austro-ungar traieste si de data asta nu a luat numai ardealul in custodie, ci intreaga Romanie in aplauzele lingatorilor de cacat sasesc.

   Trist.

 3. cola says:

  Păi e simplu tovarăși .. cine are destinul scris de Dumnezeu însuși, potrivit discursului public de campanie ? E mișto că pun botul la blasfemia asta exact ăia de sunt fără de niciun Dumnezeu .. la cât de proști și lași suntem, nici nu merităm altceva de la UE .. voi vota oricum, un vot pe post de flegmă .. e tot ce am la îndemână potrivit, că oricum vor călca pe votul meu .. dar și eu mă.. ceva.. pe votul cretinilor .. și de-al draku , o să mă .. aia.. pe votul lor și în anii ce urmează .. nimeni nu poate opri prostia să se ‘propagheze’, care va să zică, le urez succesuri.

  • Tiana says:

   Păstorelul neoprotestant a luat și nițică lumină politică de la americani, din tabăra de unde ia lumină neoprotestantă…e o cucoană care a fost implicată în campania Trumpului și a aruncat cu astfel de blasfemii pă stil orban ( cine e..alea de ninonino ). Păstorelul e nițel disforic, a aplicat ” tehnica ” pentru…stan. crazy Păstorelul e născut în anul de grație al revoluției, ceea ce demonstrează că suntem bine wacko nu e pe bază de ideologie comunistă, e pe bază de prostie și oportunism, slugarnici am fost, slugarnici vom fi, mama ei de istorie prefabricată, când nu știm care au fost ticăloșii și care ne- au fost eroii, când confundăm harnelile cu faptele eroice… și ne facem idoli cu picioarele de lut!

  • ice4you® says:

   Pai sa avem pardon, din amintirile mele si pe anumite catarame ale unora fara nici un Dumnezeu, scria ceva de genul: “GottMitUns” pardon
   Sa votam, zic … desi ma doare cumva ma roade dilema daca nu cumpa prin asta as fi partas prin legitimarea micului Reich ce se intrevede la orizont. big_boss

 4. Tiana says:

  Domnilor, mie mi- a ajuns. Voi adopta atitudinea ciobănașului moldovan…și îmi văd de trebi. Ce va fi, va fi.
  Vă voi citi cu drag pentru că îmi sunteți dragi și voi mai trece pe aici ca să vă salut. Numai bine tuturor! heart

  • ice4you® says:

   Lasa Tiana, nu te necaji! Pe aici ne gasesti oricand … am lasat si o sa las usa asta deschisa oricand … lasa ca om trece noi cumva si prin asta! 😉

   • Tiana says:

    Mulțumesc, Ice! thank_you :*

    • ice4you® says:

     N’ai de ce! smile Lehamite de asta am mai avut si eu, dar o sa iti treaca … asa ca, nu ezita sa potezi cand si ce vrei ca de citit are cine sa citeasca, chiar daca eu unul nu am mai apucat sa si raspund in perioada asta. smile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *