Curat murdar, nene Iancule !

Am spus ca mi-am luat bilete la teatru ? Am spus ! Si m-am dus ? Bineinteles ca mi-am dus !
Cu sinceritate va spun ca in aceste momente, cuvintele sunt de prisos. Spectacolul a fost unul de exceptie, cu cele mai bune momente din Caragiale si Musatescu, interpretate intr-o maniera unica si de neegalat a unora dintre cele mai mari actori pe care i-a dat acest popor si cu care norocul face ca suntem si contemporani. Dinica cu talentul lui unic, Radu Beligan, ptr care zici ca a scris Caragiale si Musatescu in mod special sa le joace piesele, si Marin Moraru, un talent iesit din comun, cu un umor debordant, au fost pisele cu greutate din acest spectacol.Spectacolul a fost unul care a eliminat orice artificiu dat de decor, acesta rezumandu-se doar la niste scaune si la talentul de exceptie al actorilor implicati, care iti creeau perfect o lume imaginara a ceea ce interpretau.
Sala desi destul de mare, a fost arhiplina, ba chiar au fost suplimentate locurile, cu ajutorul unor scaune improvizate pe culoarele de acces, in urma cereri foarte mari de bilete.
Aplauzele au intrerupt foarte des spectacolul minute in sir si la scena deschisa, apreciere de care cred ca s-au bucurat acesti mari actori.
Ma bucur ca am avut ocazia sa ii vad live, ptr mine a fost prima oara cand i-am vazut in acest mod, si cu siguranta nu voi uita aceste momente deosebite.
Si doua clip-uri scurte din spectacol, enjoy ! smile


ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...