4 comentarii la „De ce nu mi’as cumpara niciodata imitatii de masini …”

 1. Trebuia sa pui un mesaj de atentionare, clipul e mai mult decat dur
  Smart-ul e masina buna, de oras si nu numai, din cat am vazut in clip cam ¨topaia¨ de spate, ceva probleme cu amortizoarele, altfel e o masina stabila si nu ar fi trebuit sa aibe acel comportament. Desigur nu e o masina super robusta, dar depinde de multi factori cum ¨iesi¨ dintr-un accident

  Răspunde
 2. Problema lor este legata de faptul ca au tractiune spate care in ciuda centrului de greutate amplasat udeva la mijloc derapeaza destul de usor daca intra pe suprafete alunecoase cum ar fi nisipul de pe marginea soselei din clipul de mai sus, completat si de uleiul pe care il vad eu intins pe sosea probabil de la un accident precedent. Problema ei cea mai mare este ca avand masa mica devine minge de ping-pong in cazul unui impact chiar si cu un autoturism de clasa medie si viteze mici … accidentul de mai sus s’a petrecut undeva la 70km/h. Nu … eu unul nu m’as aventura sa conduc asa ceva in viata mea.

  Răspunde
 3. Am gasit locul „aventurii”, este aici. Păi cu aşa o beşină de maşină care nici măcar la 72 km/oră nu are stabilitate, trebuie să fii tîmpit complet să conduci aşa ceva, o troacă de maşină pe 4 roţi. Pur şi simplu o ia vîntu pe sus.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura