De ce sunt atat de buni cartofii prajiti de la MCDonald’s?

Stiti paiele alea subtiri cu gust de amidon pe care le vinde McDonald’s pe post de cartofi prajiti?

Nu?

Cum nu mai fratilor? Sunt alea 20-30 de paie de amidon puse intr’un carton rosu ce va sunt servite langa o chifla cu o chiftea compusa din proteina animala (ei ii zic carne) cu gust de nimic! Da, da, daca nu v’ati prins aia sunt cartofi prajiti si cica sunt asa de gustosi pentru ca ar contine atat …

“aromă naturală de vită”’

Cat si …

“grâu hidrolizat şi lapte hidrolizat ca ingrediente principale”

Bonus …

 „pirofosfat acid de sodiu, pentru a menţine culoare, ulei de soia hidrogenat şi sare pentru a accentua gustul”

Sursa citand site’ul companiei.

De vis! Eu unul, sa mor daca pana azi nu eram convins ca am gustat (de mancat nu am reusit in alea doua experiente ale mele la McDonald’s din toata viata mea) niste bete de amidon cu un gust de ulei ars, ce semana la miros cu ala de il schimb periodic la masina!

Pofta buna si cat infulecati bunatatile de la McDonald’s va recomand filmul asta genial …

 

11 comentarii la „De ce sunt atat de buni cartofii prajiti de la MCDonald’s?”

  1. Saraci cu BMW-uri?! Poate prin Ardeal sa fie cantina de saraci ca aia’s fruntea laugh , prin est, la MeC mananca lumea buna din masini fitoase, ca de benzina e scumpa si toalele da firma costa

    In rest va dau o reteta secreta de cartofi prajiti :
    Cartofi curatati, taiati la STAS 365/1965, inainte de a fi prajiti, musai in ulei de rapita, sunt trecuti printr-o baie de apa clocotita, fix 45 de secunde, apoi printr-o baie de apa cu zahar(2 linguri la litru) tot 45 de secunde, atentie 45 e cifra !cheie! , la urma i prajiti dupa gust si preferinte, apoi’i mancati adaugand mujdei de usturoi cu iaurt si desigur Sanatate curata!

    Răspunde
  2. Da si de vopsea din aia care se sterge cu pisica de pe perete
    Apoi Stimabile ce sa-i faci apucaturi vechi de santierist prin autobaze, desigur acolo afli si unele secrete gen temperatura de ardere, gradul de vascozitatea la temperaturi scazute sau foarte inalte si alte chestii banale fizico-chimice plictisitoare

    Răspunde
  3. Sau cum se fierb ouale in borcanul ce era pe post de vas de expansiune la Dacia in care bineinteles ca era mai mereu apa, antigel aproape niciodata. laugh
    Ce vremuri domne, ce vremuri …

    Răspunde
  4. Mariuse, mai bine mananci la un Hiper, ti-as face o recomandare da nu vreau sa fac reclama, incepe cu A si se termina cu N

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura