Debila „corectitudine politica” isi arata coltii. Oscarul cu cea mai slaba audienta din toate timpurile

Hollywood a devenit de ani buni de zile locul ala de unde sunt promovate toate cretinismele „corectitudinii politice”, trecand prin toate trendurile „progresiste” cu hastag sau fara, in tavalugul asta al cretinismului fiind prinsi atat actori ce erau candva de calibru cat si regizori sau scenaristi, cei care s’au opus trendului fiind maturati de pe acolo, cu tot cu cariera.

Debila „corectitudine politica” isi arata coltii: Oscarul cu cea mai slaba audienta din toate timpurile

In urma cu cateva zile s’a desfasurat celebra gala a premiilor Oscar 2021 intr’un format ceva mai restrans datorita pandemiei, gala la care au fost decernate premiile pentru productiile acestui an. Despre titlurile nominalizate nu sunt foarte multe de spus decat poate ca in cea mai mare parte a lor respecta toate cu strictete „corectitudinea politica” dar nimic mai mult decat atat.

Rezultatul a fost un dezastru al audientelor, celebra gala care in trecut aduna zeci de milioane de telespectatori in fata televizoarelor, a avut ca audienta o cadere brutala de aproximativ 56% fara de anul trecut care a fost un an slab la randul lui, respectiv doar 9,8 milioane de telespectatori, desi organizatorii laudau aceasta gala ca prima gala din istorie in care premiile au fost impartite dupa toate regulile „corectitudinii politice”, respectiv, rasa, gen, nationalitate si alte debilisme progresist-marxiste promovate intens in ultimi ani.

Explicatiile oficiale pentru acest dezastru de audienta

Responsabili galei au declarat in cor ca aceast lucru se datoreaza faptului ca cinematografele sunt inchise de multa vreme iar acest lucru a redus interesul oamenilor pentru film.

Care este realitatea ce o ignora Hollywood’ul

Pai realitatea este ca fix debila „corectitudine politica” care era promovata ca marea realizare a acestei gale a dus dracului audientele la o gala care nu mai este despre film, ci despre hastaguri, trenduri, culoare, gen si toate tampeniile „progresiste” care au ajuns sa irite din ce in ce mai tare, pe tot mai multa lume. Oamenii vor productii de calitate, productii spectaculoase, li’se rupe de toate rahaturile astea progresiste de sorginte marxista si vor sa aiba parte de filme bune de vazut fara a numara culori, genuri si alte aberatii. Explicatile lor legate de inchiderea cinematografelor si lipsa de interes pentru film nu se sustin, iar Netflix si alte platforme de streaming pot demostra acest lucru foarte usor cu cifre, cresterea consumului de filme ajungand in ultimul an si jumatate la un nivel fara precedent, pandemia contribuind din plin la asta.

Opinie persoanala

Desi poate ca ar fi trebuit sa invete ceva pe acolo pe la Hollywood din semnalul asta, sunt sigur ca nu au reusit mare lucru, dar probabil ca vor invata pe calea aia dura a incasarilor cand productiile astea conforme „corectitudinii politice” vor inregistra pierderi la incasari atunci cand in sfarsit cinematografele alea se vor deschide. Din punctul meu de vedere, ce s’a intamplat anul asta se putea intampla de vreo 10 ani incoace sau mai exact de cand galele Oscar au devenit o scena de promovare debila a asa zisei „corectitudini politice”, iar ca premiu s’a transformat in ceva complet irelevant din punctul de vedere al artei cinematografice, nominalizarile fiind in cea mai mare parte a lor niste tampenii „corecte politic”, dar mai putin niste productii artistice demne de Oscar, iar alea care ar fi fost cat de cat aproape de ce ar trebui, nu au avut nici o sansa la castigarea premiului chiar daca au avut parte de o nominalizare.  In concluzie … sanatate si’un praz #verde, corect politic!

18 comentarii la „Debila „corectitudine politica” isi arata coltii. Oscarul cu cea mai slaba audienta din toate timpurile”

  1. Total de acord. Aceste lucruri se regleaza de la sine. Nu poti forţa asta cand publicul alege pe banii lui. Anul acesta e primul in care nu am auzit de niciun film nominalizat fiindca nu m-a interesat, in trecut fiind mare consumatoare de Hollywood. Se vorbea chiar despre o segregare a oscarurilor. O mare prostie. Sunt, totusi, multi actori de culoare foarte buni si distribuirea lor in filme e un atuu. Nu trebuie sa se faca un scop din asta si atunci lucrurile vor fi percepute diferit. Nu aş spune nu la un black Bond, daca acesta ar fi Idris Elba. Nu ma deranjeaza conţi si contese de culoare daca filmul nu e bazat pe fapte reale, e o fictiune, pot fi ce vor ei,dar a face campanie obsesiva a despre asta, dauneaza grav la buget.

    Răspunde
    • Pana in urma cu cativa ani de zile, habar nu aveam ca in filme joaca si actori de vreo anume culoare pentru simplu fapt ca mi’se parea ceva absolut firesc din momentul in care ii recomanda „vocea si talentul”, de unde si ignoranta cu privire la vreo segregarea din mintea mea. Partea proasta este ca de cand o dau tare cu idioteniile astea „corecte politic” mizeria iti sare in ochii pentru ca nu mai e nimic normal, nimic natural, nimic firesc ci totul artificial si fabricat la modul ostentativ, multi din actorii aia neavand ce sa caute in niste roluri doar si numai pentru ca au o culoare sau „gen” corect politic, dar mai putin „vocea si talentul”.

      Ca am ajuns aici, ca simplu exemplu recent este cea mai mare dezamagire de anul asta pentru mine care a fost „Coming 2 America”, un sequel care a fost atat de ostentativ din punct de vedere al „corectitudinii politice” incat au uitat complet cea ce a facut celebra prima parte, respectiv umorul fabulos care l’a facut celebru pe Eddie Murphy si nu culoarea pielii lui, dealtfel si cele mai bune parti din acest sequel au fost tot alea din primul film, ala mai incorect politic in care jucau si personaje alb deschis.

      In rest, asa cum am scris, nici pe mine nu ma deranjeaza absolut nimic daca este firesc, normal, natural, dar atata vreme cat este neavenit, ostentativ si complet iesit din vreun context istoric sau impotriva naturii de orice fel, sa fie la ei.

      Răspunde
  2. În ritmul ăsta vom ajunge să căutăm casetele dublate de Irina Nistor. laugh
    Îți amintești cum era pe net în urmă cu 15 ani? Așa și cu netflix sau altele de felul, e pe ducă „luna de miere”. Faci slalom printre titluri pentru a mai găsi ceva bun de urmărit. Până la urmă și platformele astea sunt deținute tot de companii mamut. Cel mai bine observi schimbările la seriale cu sezoane în desfășurare. De la niște producții foarte bune au făcut praf scenariile ca să facă loc propagandei, iar actorii majoritari sunt de mâna a doua, mai lasă câțiva buni eventual, cât să atragă publicul, dar de obicei sunt mătrășiți în detrimentul mediocrilor care adoptă public poziții politice și cărora le cresc veniturile tocmai pentru poziționarea lor politică, mâncătorii de…corectitudine politică. bad Au un tupeu nemăsurat, de pe diverse platoforme de socializare le cer propriilor spectatori să se care dacă nu le împărtășesc viziunile.
    Mă bucur că apar astfel de măsurători. Oricât s- ar îmbăta ei cu apă rece și oricum ar încerca să învelească ciocolata, majoritatea e de altă părere și aceasta e o veste bună. Nu mai urmăresc Oscarurile nici nu mai știu de câți ani, cel mult mă uitam pe net la rochii, interviuri etc. Dar și de astea mi- a trecut. Am o memorie bună și știu ce însemna această gală atunci când eu eram mică. Mie mi s- a luat și de unele filme vechi în care joacă unii care astăzi s- au umplut de o glorie care ar avea nevoie de multă hârtie igienică. Ipocriți și fanfaroni cărora li s- au urcat faima și banii la cap, nu dau doi bani găuriți pe spectatori. Prezența noastră pe planetă îi încurcă la fel de mult ca pe globaliști. Ne vor mai răsfirați ca să respire ei mai bine și cu ochii legați ca să nu le batem obrazul lor sau copiilor lor depravați pe care nu au fost în stare să îi educe. Vor să aibe lumea lor pe propria Terră.
    Foarte bun discursul britanicului! Am savurat fiecare vorbă aplicată precum palmele peste ochi idolilor cu picioare de lut. bravo

    Răspunde
    • La Netflix am primit cadou pentru o vreme un cont si asa am inceput sa sap prin arhiva lor. Cum sunt pasionat de istorie am facut o lista lunga cat o zi de post negru cu seriale si documentare pe teme istorice fabuloase, foarte bine realizate din care m’am si apucat deja sa recomand pe aici pentru cei interesati sa invete/inteleaga ceva. Pana la urma e si vorba de alegere, pe mine ma bucura cam de unde, am la dispozitie vreo 4 platforme de streaming de unde sa aleg si Doamne ajuta ca am de unde pana sa ma intorc la casetele VHS traduse de Margareta Nistor. laugh

      In rest, nici pe mine nu m’au intersat deloc Oscarurile, de ani buni fiind pentru mine un premiu Oscar fiind mai degraba un semn ca sunt filme pe care trebuie sa le ocolesc, nu sa le vad. laugh Partea buna e aia remarcata de tine care e tot mai pregnanta si in platformele de streaming unde se poarta boicotul la greu, multe titluri de astea „corecte politic” lansate cu surle si trambite fiind ulterior abandonate ca si proiect pentru ca nici dracu nu se uita la ele, ba chiar alimentand trenduri de genul #deleteNetflix la care s’au aliniat milioane de utilizatori care au renuntat sa mai plateasca cel putin pana cand mizeriile alea nu au fost scoase din grila intens promovata.

      Una peste alta este evident ca lumea nu se schimba cum vor unii si da, asta este un semnal bun, peste nas fiindu’le dat si idilolor alora cu picoare de lut, multi dintre ei ajunsi intre timp la asa mare foame au inceptut sa joace in productii care pana mai ieri erau considerate de duzina. laugh

      Răspunde
      • Da, dar foamea lor încă e una de lux. Eu mă bag la programele tv, atâta a cobit Badea, încât am ajuns pe Discovery, mă rog, din aceeași categorie. pardon Mă mir că se mai fac documentare despre naziști! cool
        PS: bine, bine, dar chiar și așa, dacă deții astfel de casete, ține bine de ele, că vor fi precum aurul cât de curând dacă nu se năruie șandramaua resetului. laugh

        * să aibă, comentariul anterior. Scuze, am scos perla.

        Răspunde
        • Am, am … inca mai am pe undeva … si audio am … si casetofon pentru ele si cred ca si un video pentru VHS, nabab o sa fiu, dau video ca pe vremuri. laugh

          Răspunde
          • Doamne ajută! laugh Cu semințele și cu socata cum stai? #introveazăanterioarăgen
            #marearesetare
            #bringbackbetter

    • Scriu prostii, acum apuc să corectez. laugh
      * a se înlocui în detrimentul cu în beneficiul. Bineînțeles că beneficiarii sunt actorii care altădată ar fi făcut cel mult figurație în filmele bune.

      Răspunde
        • Ba. Funcția de editare merge brici, eu nu am apucat să fiu atentă și nici să mai fac editări la timp, ca un făcut, ori de câte ori am ceva de făcut, toată lumea are nevoie de mine, când sunt liberă, e liniște și pace, toți au ceva de făcut fără mine. wacko Să vezi ce fain e când ascult o melodie și trebuie să o pun pe pauză! blum

          Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura