Despre femei si suflet

Cica femeile au suflet in ele. Localizarea lui inca nu a fost determinata de specialisti … dupa mine unul, clar ceia ce numesc ele suflet este localizat intre picioare! De aia … cand duc lipsa de maciuca o iau razna … si cand au prea multa la fel! Deci cum e mai bine … ca niciodata nu e prea mult cum nici putin nu e?! Concluzia e una: cu timpul o iau razna oricum … de aia vezi atatea femei singure la batranete … dupa ce i’au ingropat pe toti (la propriu si la figurat).

De obicei genul asta de posturi il scriu frustratii care merg pe ideea: “struguri sunt acrii cand nu ajung la ei!” Nu este cazul meu … eu sunt doar SATUL de ei! Pe aia flamanzi ii mai las sa il caute in alta parte … e bun si optimismul la ceva!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Bogdan Gamescu says:

    =)))) Cata dreptate ai! laugh laugh

  2. Baghy says:

    True.