Din seria gageturi de sezon – manusi cu bluetooth pentru touchscreen

A dat frigu’ … e ca naiba sa iti scoti manusile de cate ori trebuie sa raspunzi la telefon sau sa suni pe careva. Cautand pe net, am dat peste niste manusi care pe langa faptul ca sunt echipate cu bluetooth sunt si special concepute pentru a fi folosite pentru ecranele touchscreen …

Acum, folosindu-ti aratatorul si degetul mare ca microfon si receptor, poti vorbi la smartphone. Manusile cu bluetooth va permit sa raspundeti la telefon fara a fi necesara scoaterea sa din buzunar. Sistemul cu un buton permite sa raspundeti si sa incheiati apelul.

Degetele pot fi folosite pe ecranul telefonului sau al tabletei, iar atunci cand este frig nu va fi necesar sa le dati jos.

Manusile pot fi folosite cand faceti sport, in timp ce schiati, mergeti pe jos sau pe bicicleta etc.

• Conectivitate: Bluetooth
• Autonomie acumulator: standby pana la 10 zile; vorbire pana la 20 ore

• Raza de actiune: 12m
• Compatibilitate: orice smartphone sau tableta echipata cu tehnologie Bluetooth

• Compozitie materiale: 95% poliacrilonitril, 3% bumbac, 2% poliester

• Reincarcare: prin cablu micro USB
• Timp de reincarcare: ~30 minute

 

Pretul nu este foarte mare, dar ma intreb daca or fi si ok sa dai 139 lei pentru functiile bluetooth cata vreme pot sa iau unele simple la 50 lei?! smile

Pentru pasionatii de gageturi de sezon, mai exista si caciuli cu casti stereo si microfon laugh Ati testat vreodata asa ceva sau ati da banii pe ele?! Eu unul ma gandesc sa imi comand o pereche de manusi … dar inca oscilez intre alea cu bluetooth sau fara. Pareri?

 

9 comentarii la „Din seria gageturi de sezon – manusi cu bluetooth pentru touchscreen”

  1. Daca e prea frig ca sa-ti dai jos manusile, atunci e prea frig ca sa folosesti telefonul. Mie la temperaturi scazute, daca-l tin in mana cam 1 minut, mi se inchide.

    Răspunde
  2. Mai toate smartphone au un senzor de temperatură a bateriei. Dacă telefonul e supus la diferenţe de temperatură în intervale scurte de timp (20 de grade în casă, -20 de grade afară, iar în casă etc), o ia razna când e vorba să estimeze starea de încărcare a bateriei: fie cade de la 65% baterie la 25% brusc, fie e pus în priză, arată că încarcă şi stă o oră la 25%, fie trebuie resetat ca să se poată încărca.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura