Un Mos Nicolae tot mai sarac


S’au dus dracului vremurile cand romani cheltuiau mai ales banii pe care nu ii aveau. Magazinele poate ca sunt la fel de pline dar cosurile din ce in ce mai goale de la un an la altul. Bancile incearca acum tot soiul de jmecherii financiare de atragere a fraierilor care nu au bani de sarbatori prin vanzarea craciunului in rate, dar nici la alea nu se prea pot baga prea multi pentru ca sunt si asa supraindatorati. Nu vreau sa mai aud pe nimeni ca se plange ca o duce greu … si mai ales pe aia care acum cativa ani se indatorau intr’o veselie fara a se gandi ca o sa vina vremurile ce le traiesc acum. Pe modelul … prostia si fudulia se platesc … acum nu au decat sa plateasca si mai ales sa taca. La toti ne este greu … diferenta este data doar de faptul ca unii se plang fara sa puna mana sa faca ceva iar altii strang din dinti si incearca sa faca ceva.

In seara asta este ajunul lui Mos Nicolae, fata de alti ani acum e mult mai liniste. Pe mine unul ma bucura asta, pentru ca eram deja disperat de toata frenezia cretina care cuprindea tara asta de cum venea decembrie.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    sunt de acord cu tine in ce ii priveste pe aia cu creditele, am spus-o de multe ori, insa in ceea ce priveste agitatia de Craciun nu prea. Am fost ieri intr-un mall si l-am gasit super aglomerat, asa cum au fost dintotdeauna mall-urile in luna decembrie. Avand in vedere ca nu suntem inca prea aproape de Craciun as spune ca romanul se inscrie in linia normala si va cheltui fara numar de sarbatori.

  2. ice4you says:

    Am zis ca … sunt la fel de pline ca in alti ani … dar cosurile sunt mai goale, asta este diferenta! 😉 In rest da … vor cheltui tot ce au … si carora li’se da chiar si ce nu au.

    Sa iti aduca mosul tot ce iti doresti! 😉