Diselgate 2.0|Epopeea „lucru nemtesc bine furat” atinge apogeul

Sau cum ar zice un jurat de la MasterChef:

HALUCINANTE!

Este povestea celor de la VW care desi parea lamurita in scandalul Dieselgate 1.0 in care recunoasteau ca au masluit motoarele EURO5, astazi au aruncat bomba recunoscand ca …

 

si motoarele diesel EURO 6 ce ar fi trebuit sa fie vandute in 2016, sunt cel putin la fel de masluite cu ajutorul celebrului software ca si precedentele lor!

Desi in prima faza declarasera ca situatia masluirii motoarelor diesel EURO5 a fost doar o greseala de moment datorata celor doi ingineri oferiti ca si carne de tun, odata cu aceste dezvaluiri facute de voie de nevoie de catre cei de la VW le sunt destul de clare intentiile de a continua cu aceasta minciuna inca mult si bine daca nu erau descoperiti dupa 3 ani in care americanii s’au straduit sa ii prinda cu ocaua mica, lucru care zguduie si ultima farama de incredere pe care o mai poate avea cineva in celebrul mit al invincibilei masini germane!

Daca pana acum situatia era subreda la VW, odata cu acesta noua bomba situatia devine de’a dreptul disperata odata cu anuntul retragerii din planurile de vanzare si a acestor noi modele.

Sa fiu sincer eu ma asteptam ca problema sa nu fi fost rezolvata mai ales cand au vazut ca merge si asa … voi ce parere aveti?

Mai credeti in mitul lucrului nemtesc bine facut sau bine furat?! laugh

P.S. Intre timp din toata treaba asta, americanii s’au gandit sa mai faca niste bani pe spatele nemtilor, asa ca o celebra casa de filme de pe la ei a inregistrat toate drepturile unei productii cinematografice care va avea ca subiect acest cel mai mare scandal din industria auto.

Un comentariu la „Diselgate 2.0|Epopeea „lucru nemtesc bine furat” atinge apogeul”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura