Doua analize geopolitice obiective despre situatia din Orientul Mijlociu

In loc sa pierd timpul cu jurnalismul pe burta din mainstream media, prefer sa urmaresc si vizionez online oameni care au ceva de spus si in acelasi timp, folosindu’se de experienta lor, vin mereu cu o analiza obiectiva si la firul ierbi despre subiectele fierbiti de pe harta lumii, analize de geopolica din care invat mereu cate ceva, sau cel putin imi dau teme de lucru.

Doua analize geopolitice obiective despre situatia din Orientul Mijlociu

Prima analiza ii apartie prof. univ. Dan Dungaciu, profesor universitar la Catedra de Sociologie a Universitatii din Bucuresti, sociolog si expert in geopolitica, coordonatorul Masteratului de Studii de Securitate al aceleiasi universitati, director al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale „Ion I. C. Brătianu” al Academiei Romane si presedintele Fundatiei Universitare a Marii Negre din Romania.

Cea de a doua analiza ii apartine prof. univ. Stefan Popescu, Profesor la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, secretar de stat al Ministerului de Afaceri Externe in 2017, analist de politica externa, analist senior la Centrul Energetic România (ROEC), consilier la Biroul ministrului delegat pentru afaceri europene (din februarie 2017). Alaturi de el, in a doua partea emiunii a participat la aceasta analiza geopolitica si H.D. Hartmann, analist politic, profiler si jurnalist.

Daca sunteti interesati de ceva de dincolo de mizeriile turnate prin mainstream media mituita, de tot soiul de personaje a caror misiune este doar sa promoveze propaganda la ordin, va recomand aceste doua editii foarte reusite ale podcastului lui Marius Tuca si eventual, dezbatem pe la comentarii.

23 de comentarii la „Doua analize geopolitice obiective despre situatia din Orientul Mijlociu”

  1. Pe domnul prof. Dungaciu il urmaresc pe oriunde apare, ii voi da o sansa si prof. Stefan Popescu daca zici ca merita vazut. hi

    Răspunde
      • Tovarășe, nu fac reclamă, păcatele mele! Încaltea unei bănci… E scandal mare, au fost transferate conturile clienților, primul calup, prin decizia unilaterală a băncii, cu o notificare dată la pleaznă în app, pe care adrisanții nu au văzut-o… Ăștia s-au trezit digitalizați cu arcanul….
        Altfel, am scris, și eu cu Tucă geană pe extratereștrii lui Hartmann, nu zicea NASA că vin? laugh

        Răspunde
          • Eu sau toată suflarea analiștilor? laugh
            Nu spun că e bine în lume, că e rău. Dar ce aș putea face eu? Vestea proastă pentru analiști e că lumea analiștilor e pe ducă… Atâta au abătut atenția și s-au strofocat să modeleze o lume diformă, încât s-a ajuns la efectul contrar scopului urmărit. Au obținut atenția. laugh Dacă e un pic diformă, ghinion! pardon

          • Cam da … se duce dracului si „meseria” asta … si cati adepti avea! laugh

    • Nimic anormal și la noi băncile au servicii exclusiv online. Directivele sunt clare, interacțiuni fizice zero și dacă ai probleme… D-zeu cu mila.
      Mutări de genul asta au fost și în Franta, plus bănci ce au devenit doar online, fără sucursale și filiale. Cam asta e viitorul, fără bani tipariti‼️🤷‍♂️👌

      Răspunde
      • Corect tovarășe, asta e direcția .. lansând la o parte că mi-am băut un espresso la recepția unui hotel plătind cu cardul, că mai nou automatele care primesc cash nu dau și rest – că deh, e mai scumpă mașina care dă și rest laugh .. altceva nu pricep – dacă operațiunile de plăți mi le fac online, constituirea depozitelor la termen la fel, de ce banca are asignate la conturile mele doi angajați – una pentru persoana fizică și una pe aia juridică? .. digitalizarea e cam la fel și la stat și la privat – eu trebuie să fac totul online, certificate digitale, draci laci, dar plătesc taxe sau comisioane, după caz, ca și cum niște oameni pe care nu prind să-i văd sau să-i aud, prestează direct pentru mine .. că softul oricum e prins în alte taxe, abonamente, etc ..

        Răspunde
      • Piperea are o postare de azi cu un exemplu de “ Dumnezeu cu mila” . Când nefirescul devine obligat firesc… Totuși la italieni ceva a pârâit de au ajuns la Parlament. N- au fost fierte bine pastele… pardon

        Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura