Comisia Europeana anunta o spaga de 11 milioane de EURO pentru „mass media independenta”

Apropindu’ne cu pasi repezi de campaniile electorale pentru alegerile europarlamentare din 2024, si in perspectiva in care care partidele nationaliste au prins un avant nelinistitor ce pot sa duca la un rezultat care sa rastoarne intreaga structura si asa putreda a Uniunii Europene,  pe modelul patentat in pandemie incoace cand presa a fost generos miluita pentru a sustine discursul oficial, Comisia Europeana prin aceasta „a patra schema de sprijin” se implica direct in viitoarele campanii electorale, oferind in acest mod o noua spaga mascata ONG’urilor si structurilor din mass media asa zis independenta.

Comisia Europeana anunta o spaga electorala de 11 milioane de EURO pentru „mass media independenta”

Potrivit unui comunicat al CE, această cerere de propuneri va permite alocarea a 11 milioane de euro pentru două acţiuni separate: pe de o parte, finanţarea colaborărilor transfrontaliere între organizaţiile mass-media de ştiri şi, pe de altă parte, crearea de programe de subvenţionare pentru organizaţiile mass-media care contribuie direct la viaţa democratică.

Prima acţiune, care beneficiază de 6 milioane de euro, va sprijini colaborarea transfrontalieră între organizaţiile mass-media de ştiri care doresc să dezvolte împreună modele de afaceri inovatoare şi/sau să desfăşoare în comun proiecte jurnalistice. Finanţarea este destinată consorţiilor de organizaţii active în sectorul mass-mediei (şi anume organizaţii mass-media non-profit, publice şi private, asociaţii mass-media, ONG-uri etc.), încurajând, printre altele, transformarea organizaţiilor mass-media, furnizarea de informaţii de calitate şi dezvoltarea competenţelor profesioniştilor din cadrul organizaţiilor mass-media de ştiri.

Cea de a doua acţiune, care beneficiază de 5 milioane de euro, are ca scop sprijinirea organizaţiilor mass-media de ştiri care sunt deosebit de importante pentru dezbaterile democratice şi pentru participarea cetăţenilor. Ea va urmări să instituie programe de finanţare care vor distribui granturi către organizaţiile mass-media locale sau regionale, către jurnalismul de investigaţie, precum şi către organizaţiile mass-media specializate în informaţii de interes public.
Cererea de propuneri este deschisă organizaţiilor (asociaţii mass-media, ONG-uri, societatea civilă, centre de cercetare, universităţi etc.) care activează în domeniul mass-mediei, într-un sens mai larg, şi pot acţiona ca intermediari pentru sprijinirea organizaţiilor care au cea mai mare nevoie de sprijin.

scrie mediafax.

Opinie persoanala

Asadar si din cate se pare, odata cu acest anunt, avem si garantia ca infernala masinarie de propaganda electorala va fi suficient de bine unsa cat sa avem parte la greu de #JurnalismPeBurta, banii fara numar in directia asta venind si de pe la ambasade si mai ales cea a „partenerului strategic si uite asa, sa nu va mai mirati de isteria unor flamanzi de prin mass media „independenta”, recorderi si alti influenceri, care in numele „independentei”, se vor arunca pe burta ori de cate ori li’se cere!

10 comentarii la „Comisia Europeana anunta o spaga de 11 milioane de EURO pentru „mass media independenta””

 1. Dacă-aș fi părtaș la beruleala voastră , aia de vineri , din garaj aș încerca să persuadez onorata adunare să facem o vizionare a filmului Z (1969), Costa Gavras. Redevine actual.
  Un teaser vedeti aici …pentru ca poate… cine știe, și dacă știe la ce-i mai folosește?!

  Răspunde
 2. Să se dea zic, Ice, să fie masa bogată, că au muncit băieții pe brânci de când cu pandemia, războaiele de până acum, și va fi și mai mult de muncă în viitorul apropiat.. dar nu pot să nu remarc că Soros al bătrân, sau fii-su , tot bătrân și el, au devenit niște chitroși.. și-au tras amante, costă tratamentele geriatrice scump, ce se întâmplă de nu dați bani suficienti la băieți .. ieșiți bah, în stradă, ăștia de serviți interesul public al elitelor globale, și zbierați, că ăștia se folosesc de banii voștri in interes personal…

  Răspunde
  • Adevarul adevarat e ca din „inside’urile” pe care le am prin unele ONG’uri, e oleaca de necaz de cand Soros ala micu a zis ca taie banii de prin Europa, iar ciozvarta asta aruncata de CE, tinteste ceva mai elitist, mai pe la Digi24, mai pe la Antene si ProTV, mai pe la Biziday, mai pe la Recorder, mai pe la G4Media, mai pe la Spotmedia si alte Romanii curate … orisicat, nu e chiar pentru oricine, ca nu oricine stie sa se arunce pe burta! laugh D’aia si sustin apelul tau, e unul koreckt politic!

   Răspunde
  • Băboieru` e țeapă!
   Fii atent, ăștia iau bani digitali, nu la sacosă, iar Melvin Vopson, cunoscut în gașcva lor sub numele de Marian Vopsăroiu, zice că în curând vom avea mai mulți biți stocați, decât avem atomi pe Terra ( https://www.bitchute.com/embed/Ko3eaDLwCipo/ ). Adica, băboieru` curând numai au cum face tranzacțiile. Marfă!
   Iată de ce-mi plac mie băieții ăștia, cum incepe unul să aibă o speranță, cum apare un om de știință progresist și i-o spulberă.
   Dacă Vopsăroiu nu se inșeală, cu cât descărcăm și stocâm mai multe date , cu atât mai repede grăbim deznodământul. Io zic să ne apucăm de treabă tovarăși!
   good

   Răspunde
 3. 11 mil. , mărunțiș Maître‼️ Mai mult pare un test de loialitate, căutare/atragere de noi talente, semnal ca încep noi acțiuni, poate premieri mascate pentru rezultate excepționale‼️👌

  Răspunde
  • La ce foame e prin ONG’uri si „jurnalistii de investigatii”, cu o pomana de cateva zeci de mii de euro, rezolvi cam orice, mai ales ca asa cum remarca tov.Cola, Soros and CO. s’au cam chitrosit de cand tre’ sa dea cu miluiala unde e nevoie, ca’s multe necazuri in lume!

   Răspunde
 4. De la GDS incoace reteta e aceiasi. Norocul este ca incetuc din fericire s-au creat timid si alternative la trompetele sistemului, care se incapataneaza sa reziste cu adevarat independent si un exemplu este blogul asta. smile Vorba domnului Vadile, saracia se cam vede, au ajuns slugile sa se tavaleasca pe maruntis. laugh

  Răspunde
 5. Putin, foarte putin! Nici de „cuie” nu ajung la oengisti! A lovit criza, se vede foamea si aici! #SlavaCocaini

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura