Ati prostit poporul cu televizorul – Razboiul din Israel, inca o manipulare in masa reusita

De la Joseph Goebbels incoace, utilizarea mijloacelor mass media ca instrumente de manipulare in masa a stat la baza tehnicilor de manipulare a societatii moderne, atat politicul cat si consumerismul utilizand aceste metode pentru a isi atinge obiectivele, tehnicile de manipulare capatand in timp valoare unor reale operatiuni de tip psyop, dupa ce au devenit atat de rafinate incat unora a ajuns sa le tina loc de creier.

Razboiul din Israel, inca o manipulare in masa reusita

Dupa doi ani de zile in care manipularea numita „Pandemia de Covid19”, in care a fost pus in scena si utilizat intregul arsenal disponibil de manipulare a maselor prin frica hranita de fake news …

A urmat manipularea numita „Razboiul din Ucraina” care a fost cap de afis vreme de alti doi ani de zile in care am avut de a face de la batranica care a doborat drone cu borcanul de muraturi, la Fantoma din Kiev care nu a existat niciodata, dar a carui existenta era sustinuta din greu de mainstream media cu imagini din jocurile pe PC …

Acum a venit randul „Razboiului din Israel” sa fie scena penibilului manipularilor prin fake news la care s’a aliniat intregul aparat de propaganda subventionat de stat si aliniat la ordinele pe unitate care vin de prin paduri si de pe la ambasade.

Ati prostit poporul cu televizorul

Am sa las aici doar un singur exemplu si poate ca cel mai penbil de pana acum, fake news pus in secena de „eroii din prima linie”  Digi24,  in care avem de a face cu o interventie live din TelAviv a celebrei „jurnaliste” Cristina Cileacu, cea care a fost si in „prima linie” a „pandemiei” si razboiului din Ucraina, in care „relateaza” culcata la pamant despre cat de „periculoasa” si „critica este situatia” in „zona de razboi”, in vremea in care prin spatele localnicii se plimba linistiti pe biciclete.

Informati’va din surse oficiale!

In cazul dat, #dacat atat s’a putut.

44 de comentarii la „Ati prostit poporul cu televizorul – Razboiul din Israel, inca o manipulare in masa reusita”

 1. Neprofesinalismul lingailor din sistemul de propaganda, care ar da faliment in piata libera cu asa „stiri”, cred ca e direct proprotional cu „lumina” luata din astfel de articole. Numai prostia si coruptia fara limita a rusilor a „reusit” asemenea „performante” in Ucraina, cat si armele defensive moderne si dorinta ucrainielilor de a nu ajunge iar sub bocanc rusesc.
  Orice eveniment poate fi folosit ca pretext ca orice dar nu prea inteleg ce vrei sa spui, deja dusa la extrem mai urmeaza sa ne canti proganda ruseasca, ca pamantul nu e rotund, condus de reptilienii care e cu covidul in laboratoarele din Donbas cu tantarii, care estem.
  Realitatea e ca oricat de bun si capabil ar fi un singur om, si anturajul lui apropiat, tot e om (si nu vorbesc in nicun caz de putin sau alt dictator). Daca e sa luam o invatatura din Ucraina e ca dictaturile sunt o prostie si ca daca iti este indiferent vei muri tu ca prostu’, si familia ta, pentru scopurile altora.
  Ungaria, Germania, Polonia etc. deja seamana mai mult cu ruzia decat cu o tara libera. Sunt copii care au ajuns sa voteze care au trait toate viata sub Orban sau sub Merkel – „schimbarea” e ca o frectie la piciorul de lemn dupa decenii de astfel de mocirlosi la putere care cel mult se retrag cand se plictisesc sau cand ajung in groapa.

  Răspunde
 2. Și care e problema? S-a greșit! Cameramanul era începător și avea emoții.
  Așa s-a crezut atunci, că e bine să filmeze cu el. De ce nu poți și tu să fii Maria Coman ( de la cnn3 )? Du-te la psihologie, învață să fii supportive și inclusive puctând aspectele pozitive ale concurenței…ca de exemplu controlul vocii din timpul prestației și îndemnul colegial de a avea grijă de ei… Și are dreptate, lumea e rea, la fiece pas pândește un #dottore#dezecepuncte avid să râdă de ei…

  #Nu fi Ponta, fii Marian! #

  https://www.youtube.com/watch?v=yBZ92x8BHPk

  Fata asta nu e cancelar, e doar o eroină din prima linie a postadevärului, una precaută, dăăă!🙄

  Răspunde
    • M-am răzgândidt doamnă, Marie Jeanne Ion merită nominalizarea. Inclusiv parcursul în formarea profesională, o recomandă.

     Cristina Cileacu este doar un epigon al cancelarului german.

     Răspunde
     • Sa nu fim rai, duamna are si o explicatie, sa ii dam dreptul la cuvant:

     • Ice, nu-a rău, parol , mon cher, doar că-mi vine din ce în ce mai greu să țin pasul cu noile interpretări ale istoriei Orientului Mijlociu. Io nefericitul de mine încă mă mai mă iluzionam că a existat Declarația Balfour și alte fake facts pretinse a avea relevanță istorică, cînd iată, se pravălesc, care pe pista aeroportului, care pe trotuar, și Olaf Scholz, și Cristina Cileacu.
      Curată ifodemie!

     • Nu ca’s rau nici eu, dar matale ar cam trebuii sa’ti fie rusinica si doar ca pomenesti de o stiinta atat de retragrada! Gata tovarase cu Istoria, nu mai traim in comunism! Da? Nimic nu se pierde, totul se transforma!

     • Ce e cu degringolada asta? Până și Greta se luase după maestrul C. Noroc cu CTP-ul, singurul în care ne punem nădejdea. S-a întors lumea cu fundul în sus!
      good

     • Curata degringolada! wacko

     • Eu cred că e taman pe dos! Precis i-a fost furat startul.
      https://together.europarl.europa.eu/ro/event/combaterea-dezinformarii-si-identificarea-stirilor-false-2020-12-09-9/register
      “ se aud bombard@mentele…sunt aproape…acum s- au oprit” La aia cu infanteria nu mă bag, că nu sunt specialistă, dar tipii de pe canapea imediat au sărit să o toace. Dilema mea e că nu știu ce să mă fac, să mă bucur sau să mă îngrijorez că nu am auzul lui Vișovan și compania, cei care au sărit în apărarea celei “ al cărui profesionalism “ doar niște răi puteau să îl pună “la îndoială”? Eu niciodată, desigur. Mă cert că nu auzisem de ea, Doamne ce lacune culturale mai am și eu, zău așa!

     • Fix! Dacă am făcut școala la vremea ei, nu ca Ciovrigu…N-am avut parte de somități ca CTP sau eroina, să ne țină prelegeri docte despre umiditatea apei , verdele ierbii…gemuri… Acum e târziu, s-a dus naibii și auzul, unora li s-a îngroșat epiderma, uite la Hitter ce auz se face că n-are. pardon

 3. „Mircea, fă-te că lucrezi” .. ce înseamnă actorii buni, Ice .. ăștia de azi, sunt praf .. fie apocalipsa, fie AI-ul , ne mai scot din penibilul în care am scufundat planeta..

  Răspunde
  • @cola,

   Știi cumva pe ce canal TV va fi transmisă apocalipsa live?
   E cu exclusivitate?
   Se va da și în reluare?
   Vor trimite corespondenți la fața locului?
   Vor fi și scurte pauze publicitare?
   Și o ultimă întrebare. poate ce mai importantă, apocalipsa va fi pe tiparul religiilor tradiționale sau pe tiparul dataismului, noua religie al cărei profet este Yuval Harari?
   https://www.bitchute.com/embed/WN6LemLKvT7L

   Răspunde
    • Vom rămâne scufundați în cestia aia care îi displace lui Cola. IA-ul lui Harrari face oale penru hrănit pisici prin wifi sau pentru grădini smart. De Apocalipsă se ocupă filozofii la modă. Ca norocul, pământul e viețuit și de alte specii, alea nu s-au scufundat…

     Răspunde
   • @ice,

    Aici, e o scurtă prezentare de arsenal, Hamas prezintă U.S. M136 LAW, UK NLAW, ori poate lansatoasre de rachete U.S. M141 .
    Armamentule e nou, cu etichete de inventar intacte…. oare de unde le au? Fac parte din recuzita pritehnică a show-ului despre care discutăm?
    Știi, parcă am mai văzut deja tiparul ăsta de scenariu, problemele se rezolvă de la sine trecînd la muniție de calibru superior celei folosite fără rezultate satisfăcătoare, secvențele cu cascadori trebuie să fie spectaculoase, cu cît mai incredibile, cu atît mai bine.

    Răspunde
    • Io nu prea cred in lebede negre și nici în coincidențe. Mai degrabă aș fi înclinat să cred că se joacă (în sensul punerii în scenă) cartea angoasei apocalipsei ce va veni neanuțată , cel mai probabil într-o zi de vineri, după ora 12 am UTC.
     Despre UK Qatari ‘interoperability’ ( https://www.declassifieduk.org/uk-allows-key-hamas-funder-to-have-military-base-in-northern-england/ ) se tace cu multă consecvență în toată media.
     Și mai cred ca administrația Big Guy 10% își dorește o desfășurare cinematică de forțe, Axa Răului v 2.0, cu multe efecte speciale, un alt războide generația a cincea , dus în planul percepției.

     Răspunde
   • Problema este că sunt atât de imbecili, încât o pot provoca in timp ce își închipuie ca joacă sceneta apocalipsei.. deci este posibil să fie live, la oră de maximă audiență, dar nu va mai fi nicio măsurătoare de audiență după..

    Răspunde
    • Si eu cred ca in scenariul ala suntem, mai ales ca toti imbecilii aia de se cred sefi la lume, sunt convinsi ca pot controla dezastrul pe care l’au pus la cale si rostogolit de vreo 3 ani incoace. Asa au crezut si aia dinaintea lor, rezultatele le stim deja, sunt scrise in anume carti ce azi sunt considerate retrograde. hi

     Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura