Ion Cristoiu, cenzurat pe Youtube

In vremea in care CNA asista pasiv la jurnalismul pe burta si raspandirea de fake news de catre cocinile din mainstream media doar pentru ca este propaganda oficial acceptata:

Prin online incep sa se intample lucruri ciudate, respectiv suspendarea de conturi si canale de podcast, fara nicio explicatie cu exceptia celei ca nu sunt in trend cu proganda oficiala, sau pentru ca pur si simplu indraznesc sa nu aiba doar certitudini, ci mai mult indoieli.

Ion Cristoiu, cenzurat pe Youtube

Canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu a avut și are o creștere constantă a numărului de abonați datorită faptului că publicul dorește să afle informații utile și nepărtinitoare și, mai ales, analize lucide ale evenimentelor interne și internaționale. Peste 61.000 de oameni au ales să urmărească acest canal.

Vă mulțumim și vă promitem că nu vom ceda șantajului menit a ne transforma într-un canal de propagandă de război. Am rezistat în cazul Războiului din Ucraina. Vom rezista și în cazul noului Război, mult mai periculos pentru pacea lumii decît cel din Ucraina: Războiul din Orientul Mijlociu.

Ca și în cazul Războiului din Ucraina, YouTube a decis cenzurarea informațiilor și analizelor care contravin propagandei de Război a uneia din părți.
Numai așa se explică decizia abuzivă de a elimina pastila intitulată „Lumii de azi îi lipsește un Nicolae Ceaușescu” și a ne suspenda orice apariție timp de o săptămână pe motiv că următoarele afirmații ale lui Ion Cristoiu incită la ură:

Orice om normal își dă seama că a susține ipoteza unui fake news pus la cale de premierul Beniamin Netanyahu (multe site-uri și televiziuni occidentale au pus la îndoială autenticitatea informațiilor livrate presei de politicianul din Israel) și a denunța presa de partid și de stat din România că vrea sânge palestinian, ca răzbunare pentru atacul terorist, nu înseamnă a incita la ură. Credem că tocmai încurajarea guvernului Netanyahu de a comite crime de război în numele răzbunării pe populația civilă din Gaza e o incitare la ură.

Ne e tot mai limpede că decizia YouTube ține de șantajarea noastră pentru a ne face să mințim sub semnul propagandei de Război a uneia din părți. Cum noi nu vom ceda, suntem siguri că YouTube ne va interzice să postăm canalul CristoiuTv.

scrie Cristoiu.

Opinie personala

Discutia in cazul de fata nu merge inspre simpatii sau antipatii, despre ce urmarim si ce nu urmarim, discutia este despre abuzurile care incep sa aiba loc in Romania cu privire la libertatea de exprimare si faptul ca niste corporatii presupus private, accepta din partea politicului si celor care ii trag atele sa puna oricui si oricand pumnul in gura fara a oferi nicio explicatie in sensul asta, chiar daca acolo este munca ta de ani de zile! Eu unul sunt patit cand prin 2009 m’am trezit fara munca de 4 ani de zile la un blog ce il aveam pe blogger, fara nicio explicatie din partea celor de la Google, desi am facut numeroase contestatii in acest sens. Acelasi lucru l’am patit recent cu canalul meu de Youtube pe care il am de prin 2006, ce mi’a fost suspendat de la postare pentru vreo 3 luni de zile, fara nicio explicatie decat aia ca fusese raportat in mai multe randuri.

Acest gen de abuzuri incep sa fie din ce in ce mai dese si in mod vadit targetate inspre cei care “au gura mare” si indraznesc sa posteze mai mult decat cere propaganda oficiala, si poze cu pisici. Se intampla si pe Youtube, si pe Facebook, se intampla peste tot, iar lucrul asta nu doar ca este o incalcare flagranta a prevederilor Constitutionale, ci si inceputul unei campanii a vanarii de vrajitoare, motiv pentru care oricare dintre noi poate fi oricand o victima, si asta este semnalul de alarma pe care am incercat sa il trag, dincolo de ce simpatii si antipatii avem fiecare dintre noi!

La final, ca fapt divers

Las aici si durerea unui alt confrate …


UPDATE: Intre timp canalul a fost reactivat dupa taraboiul iscat in spatiul public.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

37 Responses

 1. Cakanika says:

  Nu il urmaresc mereu si nici fan nu sunt, mai ma uit sporadic la ce opinii are si ma miram de ce nu a mai postat nici un clip de cateva zile, acum am inteles! Foarte fain, incet si sigur ne intoarcem la comunism si cenzura comunista, dar de data asta intr-o forma mult mai agresiva si directa la care iau parte atat autoritatile statului cat si entitatile astea private care au ajuns un fel de extensie a statului paralel, daca nu cumva de la bun inceput asta au si fost! O sa scriem pe pereti, o sa imprastiem manifeste si mesaje in sticla, de tacut tot nu o sa tacem, ba dimpotriva, f###le mama lor!

  • ice4you® says:

   Nu e vorba de cine ne place sau nu ne place, pe cine urmarim sau nu urmarim, ai cui fani suntem sau nu suntem … e vorba de un pricipiu si anume ala al dreptului la libera exprimare, un principiu garantat de Constitutie si fundament intr’o tara democrata! Si eu am antipatiile mele, si eu evit sa ma uit in gura unora, nici mie nu imi plac unele personaje, ba chiar pe unele le detest, dar as pleda la fel in cazul in care dreptul la libera lor exprimare ar fi incalcat! Nu e normal ce se intampla, nu e ok sa acceptam sa se intample, mai ales ca noi suntem o tara in care amintirile comunismului si cenzurii sunt inca vii, iar dezastrul pe care l’a produs acel regim se resimte din plin si azi! Da, partea nasoala e ca e evident faptul ca acel comunism se intoarce mult mai agresiv si dur fata de ce am prins noi, acum existand si mijloace prin care individiul sa fie exclus si ostracizat din societate, o societate tot mai manipulata si supusa! Mda, cand nu o mai fi nici blogul asta, o sa scriu pe garduri, pe ziduri, pe pietre, pe ce o fi …

   • Cakanika says:

    Am inteles perfect pozitia ta si ce mesaj ai incercat sa transmiti, le stiu si pe resutl de pana acum, nu e prima oara cand scrii despre asta si te felicit ca ai ramas consecvent, asta find si motivul pentru care de ani de zile citesc blogul asta si scriu cate o parere din cand in cand! Scrie pe ce poti scrie, de citit o sa citim cum putem! hi

 2. wtf says:

  Cei născuți în ultimul secol al mileniului trecut trăiesc a treia schimbare majora de paradigmă.
  Mă număr printre ei.
  În plus, trecuți fiind prin diverse mecanisme de fabricare a consensului, depistăm tiparele propagandei mai repede, putem evalua mai ușor implicatiile ce decurg din legitimarea noii paradigme prin consensul maselor ”largi”.
  În anumite cazuri particulare, deținem informații profesionale care fac ca evaluarea granulară.
  Acum, pe cealaltă parte ne ciocnim de ”vectorii de opinie”, de ”activiști”, de ”propagandiști”, de idioți utili, de toată liota ”tovarășilor de drum”. Ne ciocnim și de biasul/prejudecata de conformare a unui public ce se dorește a fi ”în rând cu lumea”, vrem o țară ca afară indiferent de costuri.
  Minoritatea lucidă reprezintă cel mult 8% din populație.
  Din 1989 ”structurile” s-au aliniat cu arme și bagaje în tabara câștigătoare a partenerului strategic. Partenerul strategic are o clasă politică dependentă de donnori și lobby. Partenerul strategic a externalizat masiv activitatea ”structurilor” către contractori externi, complexul militar industrial. Contractorii își doresc un anumit consens pe care se străduiesc să-l fabrice. Evident, IT-ul fiind o industrie e parte a sistemului. Comunicarea din spațiul virtual a devenit obiect de interes profesional, motiv pentru care dacă tu dorești să faci opoziție față de efortul de fabicare a unui consens necesar momentului, devii persoană de interes pentru structuri, care vor acționa inclusiv prin pârghiile contractorilor. Ti se va reduce sfera relațională, argumentul tău nu va mai ajunge in agora digitală.
  Asta este cazul istoricului clipei, Ion Cristoiu.
  Faptul că el se vaită că o mizdă neisprăvită emite judecăți de valoare asupra activității sale editoriale e doar exercițiu stilistic.
  Contul i-a fost deblocat doar fiindcă cazul său particular căpăta vizibilitate excesivă și ar fi crescut resentimentele față de propagandiști, diminuând astfel demersul celor din urmă.
  Cazul lui Ion Cristoiu nu e nici măcar o victorie de etapă, e doar încă o dovadă că sistemul descris este real și funcțional.

  • ice4you® says:

   Bune observatiile tale si pertinente la vremurile pe care le traim! Singura obiectie pe care as avea’o este cea legata de procentul minoritatii lucide, care nu ai crede, dar este cu mult mai mare decat pare, singura problema a lor find ca multi au ales sa se retraga in cochilie si sa practice salvarea individuala, lucru de inteles avand in vedere faptul ca este si cam singura modalitate in care poti sa lupti, cu un sistem ce treptat devina tot mai opresiv si greu de combatut!

   In ce priveste strict cazul Ion Cristoiu, analogia ta are ecou istoric, Romania find mereu o victima a “partenerilor strategici”, iar jurnalismul, cu mijloacele vremii, mereu supus acestuia! O dovada este jurnalistul Mihai Eminescu vs sistemul acelor vremuri. Mergand ceva mai incolo in istorie dam peste celebru ziarist Pamfil Seicaru si ce scria prin Curentul, in perioada cand Romania avea un alt partener strategic, si cum a ales sa fie parte a discursului progandei oficiale, in vremea in care alti ziaristi, erau cenzurati si pusi la pamant, doar pentru ca indrazneau sa puna intrebari. Cam asta traim si acum, cam asta traieste si Ion Cristoiu, diferenta find doar mijloacele prin care ii este pus pumnul in gura alaturi de cei multi si anonimi care nu au cui sa se planga. pentru ca nu sunt personalitati publice si vocea lor e in procentul ala pierdut.

   • wtf says:

    Fără a fi în contradictoriu, care este procentul tău estimat de persoane ”lucide”?
    Mă refer persoane care nu suferă de prejudecata conformării sociale?

    • ice4you® says:

     Nu ma hazardez sa dau un procent, nu am date certe in sensul asta, dar sunt destui, in sprijinul asta venind una din calitatile milenare pe care le are poporul asta, nesupunerea la conformitate si conformism dincolo de interes si supravietuire, exemplul 1989 find dovada cea mai recenta. smile

     • wtf says:

      Eu am rezerve. La fel, ca și tine, mijloacele mele de evaluare suferă de oarecare precaritate. Nu cred ca cei ce se împotrivesc ”sistemului” ar fi suficienți cât să poată constitui o masă critică care să genereze schimbarea.
      Și nici nu pot uita lipsa de revoltă din perioada de lockdown când citeva lanțuri de retail au impus căi de acces separate pentru cei cu cod QR și cei ce nu-l aveau, cu toate că in magazin aceștia se amestecau. A fost fățiș o actiune de segregare și shaming. Măsura segregării era strident o imbecilitate.
      Lipsa frondei dă măsura dimensiunii nucleului despre care scriu.
      Firesc ar fi fost in acele luni să inceapă sa se organizeze rețele și sisteme paralele prin care sa se poată contracara agresiunea sistemului.
      Nu știu să se fi întâmplat, cu toate că în toată această perioadă contrabanda a funcționat.
      Iată de ce am o mare rezervă legată de un eventual spasm de revolta care să străbată poporului suveran.

     • fane says:

      in privinta “procentul tău estimat de persoane ”lucide””, sunt intru totul de acord cu @wtf, inclusiv cu precizarea “cel mult”! Personal, cred ca estimarea ca “sunt mult mai multi”, vine dintr-o tendinta optimista de a vedea lucrurile in ansamblu, de aproximare prin prisma evaluarii unui cerc de cunostinte care se pliaza pe viziunea aceasta. Uitam ca “apele” s-au cam separat deja! Cine n-a deschis ochii in ultimii 3 ani, nici nu o va mai face , nu are cum! A avut suficiente argumente pana acum! N-a facut-o?Nu va fi in tabara aceasta niciodata! Tot asa cum nu-i pot considera in aceeasi tabara nici pe cei care prefera “sa se retraga in cochilie si sa practice salvarea individuala”. Ti se pare ca este sau a fost cazul unei “prigoane”? Altfel ce motiv ar avea?! Poate doar o anumita “jena” de a nu fi inclusi fatis in tabara noastra, preferand sa stea cu fundul in 2 luntrii! Eh, care ar fi reactia in cazul prigoanei adevarate? Iti garantez ca se vor pozitiona imediat de partea cealalta a baricadei…!

      “…nesupunerea la conformitate si conformism dincolo de interes si supravietuire, exemplul 1989 find dovada cea mai recenta.”——cred ca are din ce in ce mai putin relevanta…Procentul de 8% inainta de @wtf , (eu n-am precizia lui si as fi zis doar un max10%) este pentru ceea ce avem ACUM! Pe masura ce trece timpul, cei care am trait momentul `89 cu entuziasm, suntem din ce in ce mai putini sau mai lipsiti de vlaga. Cei care vin dupa noi, sunt cu mult mai putini, inmuiati fie de lipsa evenimentelor de gen , fie de lipsa de acuitate/perceptie, fie de limitarea la un trai “subzistential”, fara consistenta, fara cautari. Stii ca discutam cu alta ocazie despre cu cine sa pleci la un razboi, ca nu mai ai cu cine. Cam acelasi lucru se intampla si in privinta asta. Evenimentele curg complet pe langa generatiile astea, nu-i ating, nu-i problematizeaza! LI SE RUPE!

    • wtf says:

     În loc de P.S.

     • ice4you® says:

      Cred ca diferenta noastra de perceptie pleaca de la viziunea diferita asupra modul de actiune si expresie a revoltei! In vremea in care voi sunteti de partea actiunii hei-rupiste a lucrurilor si aveti asteptari de revolta vizibila, eu sunt mai pe partea subtila a lucrurilor, aia mult mai periculoasa decat batutul cu jandamii pe strada, respectiv aia care erodeaza incet si sigur sistemul, la fel cum a fost si revolta tacuta de pana in 1989, cand toti erau convinsi ca ar fi invins comunismul si romanii alta cale nu mai stiu, ca pe urma sa aiba supriza ca peste noapte toti sa se lepede de el si sa imbratiseze noua lume, mai putin aia care sunt si au ramas nostalgici. De astea se teme si sistemul la noi ca popor, de asta se tem si europenii, ne cunosc foarte bine, a fost si le este teama de perversitatea naturala a acestui popor, care una iti arata si alta face defapt si ca ati adus aminte de pandalie, 30% procentul ala de vaccinare, dintre care cel putin 50% la ghiuveta, a spus multe! In rest fiecare a protestat cum a putut, de la nepurtarea mastii (nivel record de amezi in lume), la gasirea de tot felul de tertipuri pentru a ocolii restrictiile, numai eu aveam vreo 10 coduri QR ce le puteam oferi la alegere, plus multe alte tertiuri! Toate acestea sunt o forma de revolta mocnita, una care azi a reusit sa erodeze increderea in stat pana la os si continua sa faca asta! La anul o sa vedeti si rezultate palpabile pentru ca la ce furtuna se aduna la orizont, nu o sa ii mai ajute nici mama AI’ului, mai aveti doar nitica rabdare!

     • wtf says:

      […]
      “voi sunteti de partea actiunii hei-rupiste a lucrurilor si aveti asteptari de revolta vizibile”
      […]

      Ooo… și cît te inșeli, si cu privire la așteptări, și legat de inoculare… cât de optimist poți să fii. Sincer, mă bucur pentru tine.

      Insă ai dreptate într-un anume fel subtil, revoluția de la 1948, în Iași, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, s-a ținut în braseria Hanului Gării de la Râpa Galbenă.

      drinks

     • ice4you® says:

      Pana la urma, important este sa avem opinii, nu trebuie neaparat sa fim de acord! smile Raman scrise aici, ce o fi, o’m vedea, sanatosi sa fim ca de dezbatut o sa tot fie.

   • Tiana says:

    Foarte faină discuția voastră! smile

    • ice4you® says:

     Multam de aprecieri si completarile cu care participi si tu prin bula asta mica! victory

  • wtf says:

   Epilog scris de către Kathleen Kavalec:

   „Jurnaliștii români au dat dovadă de un curaj și o determinare remarcabile în timpul relatărilor în direct din Israel. O recunoaștere specială pentru Cristina Cileacu și Valentin Stan pentru respectarea protocoalelor de siguranță. Protejarea jurnaliștilor este o responsabilitate colectivă, deoarece aceștia susțin jurnalismul de calitate în fața dezinformării”

   Rușinică Ion Cristoiu! rofl

   • ice4you® says:

    victory

    • Tiana says:

     Nu ăntzeleg ce vrei să ne comunici. Pesemne că te roade pizma milenară de dac liber. Și încă nici nu știi că înainte a sunat-o personal, ca să-și exprime sprijinul, dna Metsola. În cadrul #womanempowerment au luat cuvântul cele mai tari reprezentante, doamnele Oana și Ioana, prima a amintit că și ea e veterană cu cinci zone de conflict în palmares ( nu ăntzeleg de ce se bagă Adelin în seamă! ), iar ultima a subliniat excepționalismul externistei, deși nu o cunoaște personal.

     Singurul încasator e PuieM, dar am o vagă senzație că-i place laugh Omul potrivit la… pardon
     Las și eu un PS. Domnul Vișovan putea să-și exprime nemulțumirea începând cu postul al cărui corespondent e fata excepțională, deoarece clipul acolo a fost tăiat la montaj și dat așa, nu a fost o transmisiune în direct… Aia e, bine că s-a terminat cu bine! Toată lumea scrie despre noi, avem echipă, avem valoare….și milioane de vizualizări. Cred că l-am depășit pe Ricky.

     • ice4you® says:

      Tovarasa Tiana, cu #womanpowa nu indraznesc a ma pune, te las pe dumneata, esti mai in tema, mai in miz ca sa zis asa! In rest, pentru deontologi pe burta si aparatorii lor cu diagonale pe sub camasa, sa vina banii, ca in ce ma priveste pe mine, ca sa fiu cat se poate de sincer, ceva soapte straine de mine pare’mi’se ca aud … or fi venite din tunelurile dacice de sub Bucegi, ca nici eu nu mai stiu de mine …

     • Tiana says:

      Să vină, tovarășe! Cred că domnul Ciolacu ar trebui să mai umble pe la pensiile alea speciale, dacă vrea să credem în sinceritatea aprecierii excepționalismului. Merită și cameramanul, nu ar fi păcat de tinerețea lui?
      Stalactitele sunt afumate? laugh

     • wtf says:

      De scremetele editoriale ale lui Ene Dogoiu, m-am săturat .

     • ice4you® says:

      @Tiana, #dacat fumate! laugh

      @wtf, o mica rectificare: tov. colonel “Dogoiu” ! cool

     • Tiana says:

      laugh Mai bine erau mâncate! Dacă le vede protecția consumatorului, se prăbușește tunelul. Au etichetă cu termen de valabilitate?
      @ Simți arsure, zici… https://www.youtube.com/watch?v=F_7i67x5RVY

     • ice4you® says:

      laugh victory

 3. Vlad says:

  Nu il urmaresc, nu am prins comunismul, insa este absolut jenant ce se intampla, 2 podcasturi urmaream si eu pe dincolo, amandoua au fost blocate in ultima luna.

 4. Andrei si atat says:

  Nu suport personajul, dar nu aprob cenzura sub nicio forma! Este alegerea mea sa nu il urmaresc, nu accept sa faca asta altcineva pentru mine si cu asta am zis tot!

 5. Perfu says:

  Din pacate cenzura si libertatea de exprimare ne-a fost luata din era covidului . In era covidului daca spuneai ceva rau de covidut , in secunda a 2 erai putinist , anti-vaccinist , anti ue , conspirationist si pe multe site-uri daca iti expuneai o parere , o pinie erai blocat , bannat , injurat si facut ca la usa cortului

  • Tiana says:

   De acord cu observația că fenomenul a fost semnalat prima oară pe vremea Elenei Udrea, atunci s-a auzit la noi de postaci plătiți. Ea a făcut declarații în acest sens. Lucrurile au luat-o la vale grav după, tot pentru ciolan…pesedist, comunist, medieval, înapoiat, lingător/ pupător de oase, prost, milog, asistat social etc… Când a izbucnit scandalul cu Udrea, echipa ei a încercat să o dea pierdută prin generalizare, pe modelul ‘ toată lumea a fost membru de partid” , ( deci de prin 2012 ) cum că toate partidele ar fi avut postaci plătiți. Una dintre cele mai urâte urmări a fost faza când toleranții și civilizații au aruncat cu bancnote de 1 leu într-un grup de bătrâni… E un moment care pe mine mă bântuie și acum…

 6. cola says:

  Hai bre, Ice, dă-o in spume de cenzură, e mult mai distractivă propaganda deșănțată.. un exemplu zilele trecute când a fost lovit spitalul ăla în Gaza .. de la chestii gen, nu puteau fi domle izraiel, că nu fac ei din astea să-i înjure lumea, la – vedeți, e traiectorie de rachetă proastă trasă de hamas, până la – se vede cu ochiul liber că a fost trasă cu intenție către spital .. toate astea in decurs de sub 5 minute, spuse de un brav pensionar special , adaptat în timp real la ce curgea dinspre anumite agenții de știri .. cu așa propagandiști, cenzura devine inutilă, exact ca pe vremea comuniștilor .. lumea e un show isteric.. nu mai pică dronele pe granița de est ? Până și războaiele au natură cuantică – dacă nu te uiți la ele, nu fac zgomot ..

 7. Marius says:

  Nu stiu, dar noi astia mai vechi stim ca nu prea functioneaza Youtube asa. Te suspenda daca nu le respecti regulile. Acum, nea Cristoiu zice ca e o fata din Romania care… l-a cenzurat. Poate a ajuns el mai departe cu influenta, dar tare mi-e ca nu a fost cenzurat de pe “la noi”.
  Insa, e ce am zis in trecut: daca stai in barca altuia, iti asumi ca ii respecti regulile. Nu le respecti, te suspenda si te muti pe alta platforma. Cristoiu are blog, sa isi puna mesajele video acolo, in platforma lui, nu pe Youtube daca stie ca face propaganda intr-o parte sau alta.

  Si ca sa vedeti ce prostii debiteaza ascultati ce zice pe Gandul, cand e invitat la Tuca. Nu mai imbatraneste frumos nenea Cristoiu. Sau nu vrea.

  • ice4you says:

   Eu am ascultat pozitia lui si chiar daca e mai nepriceputen exprimata, puncteaza o problema pe care toate aceste entitati o au si e ridicata in multe tari, respectiv neasumarea deciziilor cu nume si prenume, fapt ce incurajeaza orice angajat sa comita abuzuri find protejat de anonimatul din spatele corporatiei! Intr’o postare pe Twitter avocatul Piperea a dezbatut si explicat probleme avand argumente juridice! Acceptarea utilizatorului ca “asta este” si ca aia fac ei reguli cum ii tare capul, e doar partial corecta, platformele social media avand de multa vreme deja un rol de platforma publica, iar lucrul asta a fost stabilit de instantele de judecata. Nu apar pe nimeni, dar in cazul dat a fost un abuz deovedit de faptul ca a incetat imediat dupa ce ce a iesit taraboi in spatiul public, daca era un neica nimeni, mergea inainte.

   • Marius says:

    Hai ca a revenit cu o pozitie taiata. Si-a luat clasicul hack, i-au spart parolele sau ce-a avut el pe acolo, o fi descarcat “vreo colaborare cu huawei” si i-au spart contul si au trantit niste criptomonede. Nu l-a cenzurat nici naiba, nu e el in stare sa-si securizeze calculatorul.
    Au patit-o si alte conturi de youtube mai mari, ce latra el pe acolo sunt aberatii de “gazetar vechi”.
    Ma asteptam sa filtrezi mai bine informatia, nu sa pici pe fenta lui.

    • ice4you® says:

     N’ai urmarit atent treaba, faza cu contul spart e a doua, in prima faza a fost suspendat cu notificare cu tot pentru 7 zile datorita secventei video pusa si aici! Si eu credeam ca filtrezi ceva mai bine informatia ca ansamblu evenimentelor si nu faci mai mereu un terci cu de toate, eu de faza asta, a doua, nu am scris pe nimic! crazy