Fake news’ul zilei … sau mai bine zis al saptamanii: Comunicatul GRECO, oficial nu exista!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. cola says:

  disperare mare moncher , la securisti ma refer .. dragnea se da in barci in presa internationala, care il numeste fara respect fata de dulapul sasesc drept ‘cel mai puternic om politic din romania’, proasta de dancila e primita de Papa, imbracata – oroare – decent , spre deosebire de capra prezidentiala, achitari pe linie la inalta curte, care genereaza obligativitatea!!! unor condamnari ale alora care au abuzat – si nu vorbesc doar de oameni abuzati, ci de institutii atacate, gen iccj, curtea constitutionala, guvern, procuror general .. oribil, jegos, scandalos ..

 2. ice4you® says:

  Nu stiu cine e eminenta cenusie din spatele jocului, insa sa moara Cibilan, la cum il fierbe pe wurstul presidential la foc mic si ii aplica lovituri de genul scobitori infipte unde il doare mai rau, ma face sa zic un sincer, jos palaria! Dupa faza cu “evreii aia” loviturile nu au contenit, e absolut geniala strategia asta de a il exclude incet si sigur din tot ce inseamna diplomatie externa si a il marginaliza si pe intern alaturi de fica’sa de suflet Lulutza, care e si ea la randul ei sub un asediu din care nu mai stie pe unde pana mea sa isi ascunda curul mare de la cate lovituri ia pe toata linia. De asemenea, nici prin restul structurilor si institutiile treburile nu sunt linistite deloc, ba dimpotriva …. si e doar inceputul dezastrului pentru ca dupa ce CCR va respinge in rafala cam toate cererile facute de dulap in ultima vreme, iar legile alea clar vor trece, sa vezi potop venit tocmai in prag de campanie electorala, unde plangerea facuta taman la pont de luju.ro va fi pentru sistemul asta paralel/vertical/erect un soi de calcai al lui Ahile.

  Dap, disperare mare moncher … disperare mare, mai ales cand din cate se vede, pana si din vremurile romantice ale celebrei revolutii in geaca rosie … au ramas doar amintirile! laugh

 3. vasile says:

  disperare mare moncher… da asta poate duce la solutii disperate pentru a reajunge in carti no

 4. ice4you® says:

  Sincer … prefer sa ma gandesc ca restul a fost doar si numai accidente! sad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.