Guvernul, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei şi ONG-ul „Code for Romania”, au lansat platforma online „COVID-19 Stiri Oficiale”

Pentru prevenirea propagarii stirilor false pe perioada crizei epidemiologice provodata de COVID-19, Guvernul, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei şi organizaţia neguvernamentala „Code for Romania”, au lansat platforma online „COVID-19 Ştiri Oficiale”.

Potrivit descieri de pe site, stirioficiale.ro este:

„O sursă de informare corectă, nealimentată de panică poate ajuta populația României să fie vigilentă în felul în care accesează, asimilează și distribuie rafalele de știri prezentate în media. Informați-vă doar din canalele media oficiale și verificați informațiile de fiecare dată.

Acest proiect este realizat pro-bono de voluntarii Code for Romania, organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic și apolitică, în cadrul Code for Romania Task Force și în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea Românie”

Asadar, pentru informatii oficiale legate de masurile luate de autoritati in lupta cu COVID-19, informatii legate de preventie, precizari, comunicate de presa ale institutiilor abilitate, legislatie si hotarari, si alte informatii utile din surse oficiale, sau doriti verificarea unora aparute prin alte surse media, accesati stirioficiale.ro.

3 comentarii la „Guvernul, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei şi ONG-ul „Code for Romania”, au lansat platforma online „COVID-19 Stiri Oficiale””

  • De ce nu stai tu in izolare la tine acolo ? Ești în misiune? Nici în vremea pandemiei nu vă dă liber? Să ceri o mărire de soldă .. arunci cu căcat prin gard, ca o maimuță, și nu ai pic de simțul umorului.. până să ne taie securiștii accesul nouă, propun lui Ice sa ti-l taie pe al tau..

   Răspunde
  • @Malin- am observat ca „glumele”/”ironiile” cu subiecte gen #muiePSD, Dragnia si catedralele revin in forta in randul tefelistilor, de unde deduc ca pana la noi ordine pe unitate au cam ramas blocati in bula sloganelor alora, ca mai mult de atat nu pot saracii cu duhul. Amu, postarea mea se dorea sa fie una strict informativa, raspunsul tau … habar nu am cum sa il iau … ca si ca ironie sau gluma, e una destul de proasta in contextul dat. Dar noh, nime nu’i perfect.

   @Cola – draga tovarase, pana ne rezolva altii pe noi, sa lasam totusi inca deschis dreptul oricui la cuvant. laugh Pe Malin il stiu de multa vreme, probabil ca a avut o tresarire a fibre tefelistului codator in el si nu s’a putut abtine. laugh

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura