Hai-hui … prin infern

35 de grade la umbra … mult mai multe in aer … un infern de betoane si asfalt negru … Bucuresti … si eu in aceste zile prin mijlocul lui …

Orasul asta te suprinde mereu … este ca un organism viu care traieste dupa propriile reguli in care parca oameni din el sunt doar un furnicar ce ii umplu strazile. Avand deja un an si ceva de cand ii sunt fiu adoptiv … pot sa va spun doar ca il vad schimbandu’se de la o zi la alta … suprinzator sau nu … in bine si lucurile cumva sa se aseze pe fagasul lor. Daca pana acum cativa ani Bucurestiul era marcat de evenimente ce erau doar o prelungire in aer liber a diverselor cluburi (ca de clubing ca de manele …) acum treptat lucrurile se schimba.

Am avut placerea de a gasi pe Lipscani un eveniment legat de ecologie ce incerca prin diverse forme de arta si creatie moderna sa indemne oameni sa recicleze … mi’a placut foarte mult atat ideea cat si desfasurarea evenimentului … ce parca aducea o farama de civilizatie si la noi …

… in timpul asta la Romexpo se desfasura ROCK THE CITY, un eveniment rock de proportii …

Cum am mai spus nu odata, orasul asta este un oras al contrastelor. Dincolo de stralucirea ostentativa a Mall’urilor si zgomotul cluburilor … gasesti si linistea unui parc … sau cultura ce se desfasoara ad-hoc in plina strada.

Caldura mare bibicule … dar merita. laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...