Verificare ROvigneta online

CNADNR (Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) a pus la dispozitie in urma cu doua zile pe site’ul sau oficial, posibilitatea verificari online a valabilitati rovignetei pentru ca in acest mod sa nu mai exista riscul de a incasa amenzi de catre cei care uita perioada de valabilitate sau le’a fost incasata gresit.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici, unde pentru a verifica valabilitatea unei roviniete trebuie completate doua campuri: numarul de înmatriculare sau seria de sasiu si un cod de verificare. Raspunsul primit este in timp real si din cate am vazut destul de rapid …

Drumuri bune sa aveti! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...