Interviul cu Ghita din seara asta: live text

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  Și ce vrem sa ne spună Ghiță? Că a fost și este parte din haita statului erect ? Doar un it-st genial, om de afaceri competent, și om de viață în general – adică de viață cu generalii din servicii – mai un lăutar, mai o folcloristă, ca între prieteni .. scârbă totală – logică de găinar – eu nu puteam fi hoț, fiindcă eram garantat coldea, iar serviciile nu fură … Nu serviciile s-au amestecat unde nu aveau voie, ci dădeau buzna peste ei săracii, ticăloșii de civili.. iar singura vină a lui kovesi nu este că a paradit din incompetență sau ticăloșie cetățeni nevinovați, ci faptul că și-a trădat prietenul Ghiță, și așa ceva nu se face .. fițe de amantă părăsită, iar jegosul ăsta, ca să îl citez pe portocală, a belit statul român, deci pe noi toți, de o căruță de bani.. behăie că îl înfundă foștii prieteni, uitând cum l-a înfundat el pe Vântu, și pe cine știe câți a mai nenorocit el.. greață profundă, de nu știu din cauza cui să borăsc mai întâi..

 2. ice4you® says:

  A stat atata vreme unde a stat, ca acum, odata cu presiunile tot mai mari de extradare sa mai scoata inca un iepure din joben … povestea aia veche cu pozele si filmuletele pacii, in speranta ca odata ce le arata pisica se linistesc. imi e sila frate de tot circul asta de n’am cuvinte! Pana acum in afara de cateva secunde de imagine si ceva fituici, omul nu a scos nimic concret, tinand deoparte artileria grea sa isi scape pielea groasa prin santaj la aia ce mai ieri ii tinea cu lautari, d’aia si reiterez ideea:

  Pana nu or intra unde nu bate soarele de la Base incepand si TOTI astia in rest care pana mai ieri o ardeau cool pe la sindrofii cu statul erect si in aplauzele ambasadelor … nu e nici o sansa ca in tara asta sa se schimbe ceva!

  Vorba ta … frate, nici nu stiu de sila cui sa borasc prima oara ….

 3. vasile says:

  In sfarsit iata adevarata poza din telefonul lui Ghita, o fotografie de colectie, multumim “oamenilor de bine” care au facut posibila aceasta dezvaluire, ce tineri erau unii! cry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.