Intrebari existentiale, ep.1


Ca tot a venit vara si ma uit dupa muieri ca orice barbat care se respecta, de multe ori raman cu retina zgariata si uite asa, daca la inceput am crezut ca mi’se pare, ulterior am inceput sa studiez problema, si ptr ca nu am gasit singur un raspuns intreb pe aici, poate se gaseste cineva sa raspunda …

Intreabarea mea: de ce marea majoritate a grasanelor astea tinerele (a se intelege ceva de genul …1,65cm/90Kg) se imbraca cu haine mulate, blugi cu talie joasa si tricouri transparente?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Mihaela says:

    Pot fi atatea raspunsuri:

    sa uite cosmarul pe care il traiesc, sa li se para ca sunt normale (tocmai facand ceva extravagant pentru a inclina balanta) si poate si pentru ca exista barbati care au fantezii cu …dimensiunile pe care le-ai expus.

  2. ice4you® says:

    Toate raspunsurile date de tine sunt valabile … dar din punctul meu de vedere nu fac decat sa isi puna sare pe rana … in loc sa incerce sa o trateze.

    Bun venit in IceWorld! 😉