Imi plac chestiile crocante pe post de snacksuri la un film. Da nu crocantul ala stupid americanesc gen chipsuri, covrigeii, alunele pacii sau floricele … ci mai degraba ala romanesc, neoas … cum ar fi niste oase bogatate cu cartilagii si soric, urechii de porc fripte la flacara, pipote si inimi de pui fripte cu sare la tigaie, momite si maduvioare la gratar (cu fudulii ca premium :D), gaturi de pui la gratar, maduva de vita in os la cuptor… chestii de astea desprinse parca din filmele de groaza pentru unii in vremea in care par din cartile de bucate cerestii pentru altii.
Si legumele imi plac mai crude asa aldente la fel de multa ca gratarul in sange si mai ales un biftec de casa veche cum n’am mai vazut si mancat de cand eram prunc. Evident nu ca snacksuri la un film, desi am incercat si nu nu au fost rele.
Ok, in seara asta un bol mare de pipote si inimi de pui fripte cu sare la tigaie si Star Trek Beyond. Sa vedem daca o fi bun filmul ca de restul nu imi fac griji.
Voi cum stati? Tot supica de puiut, tot salate de papadie de pe sant rucola?!
Buna combinatie, pacat ca am dat de ea tarziu, sambata a fost in pana de inspiratie asa ca am ales un film clasic „The Great Dictator” , floricele si bere
Hehheeeeee …. ma pun sa caut DVD’ul … in uichend trebuie sa il revad si eu.
Cel mai tare a fost baiatul, a stat cu gura cascata 2 ore, habar nu avea de Charlie Chaplin
Nu cred ca ar stii nici fiica’mea cu ce se mananca.