Alzheimer in Romania ca la el acasa

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. cola says:

  nu sunt medic, dar si eu am aceeasi senzatie .. stiu de multe cazuri de oameni care au rezistat fiziologic pana la varste de peste 80, 90 de ani, dar sub o forma semivegetativa .. consider ca exista un MTTF (mean time to failure) pe subansamble – inima nu’s cate batai, ficatul nu’s cate cicluri metabolice samd samd – evident depinde de regim de functionare, revizii periodice , reparatii capitale, defecte de fabricatie, samd laugh .. creierul si sistemul nervos in general sunt mai putin evaluate in modul asta .. in esenta e un computer cu routere si accesorii multimedia incorporate, capabil sa proceseze in jur de 1 GB in streaming per secunda .. din cand in cand e nevoie de devirusare ( laugh ), compactare informatii, trecere in mod sleep / hibernate , curatare conectori.. un upgrade ar fi perfect, deocamdata nu se poate, dar cercetatorul britanic lucreaza intens la asta laugh ..

 2. ice4you® says:

  Avand de a face cu un job in care lucrez in mare parte direct cu oamenii la care se adauga si ce vad tot mai des pe strada, ce mi’a spus medicul citat mai sus nu a fost decat o amara confirmare ca de aici a si pornit dealtfel discutia. Pe langa Alzi, cica nici la cazurile de schizofrenie nu stam mai bine deloc, in mare parte paranoida ca rezultanta a unor depresii netratate la timp, desi citisem acum o vreme pe undeva, ca in ultimi ani consumul de antidepresive de pe la noi, mai are un pic si il ajunge din urma pe ala de skittles.
  Pana cand cercetatorul britanic nu descopare acel ceva la care lucreaza atat de intens, lumea asta e tot mai plina de prosti si nebuni, bonus fiind aia de sufera si de una si de alta. laugh Eu zic ca ne bucuram cat ne mai putem aduce si noi aminte. laugh

 3. Marius says:

  Mho, cred ca e si problema educatiei. Nu stim sa ne ferim de multe lucruri care se rezolva printr-o alimentatie mai atenta.

 4. ice4you® says:

  Alimentatia are o importanta deosebita in viata unui om, insa nu totul! Poti sa mananci cat de atent vrei (partea cu sanatosul e o intreaga discutie), daca faci abuz de altele, nu te odihnesti, ai o munca de cacat care te surmeneaza, ai o gandire negativa si asa mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.