Mizerie


De cateva zile bune incoace … se dezbate un singur subiect: Adrian Nastase. Nu am scris pana acum nimic legat de acest subiect pana acum si nici nu as fi facut’o daca nu vedeam toti coclitii si cocalarii ca vin sa se dea cu parerea pe unde nimeresc (tv,ziare,bloguri,retele de socializare etc) ca sa nu mai zic de gibonii care s’au dus la vila lui Nastase si s’au dat cu checap pe la gat …

Nu stiu ce dracu s’a intamplat cu lumea asta?! De unde atata ura … de unde atata mizerie?! Dincolo de Adrian Nastase politicianul … exista si un Adrian Nastase … omul si pe langa el sunt si altii! Nu zic sa ii plangem de mila (cum am vazut pe extrema ailalta) … dar nici sa trecem de farama aia de uman care trebuie sa existe in noi si in acelasi timp … sa il lasam pe Dumnezeu sa il judece … iar noi sa facem ceva bun din viata asta pe care o avem ca de ea suntem responsabili!

Imi e sila … si tot incerc sa ma mint singur ca totusi … nu asta este lumea in care traiesc!

3 comentarii la „Mizerie”

  1. Părerile sunt împărţite..poate că toată clasa politică de la revoluţie până în prezent, ar trebui condamnată cu executare..si nu doar câţiva pe care îi numeri pe degete. Subiectul e oricum făcut ghiveci de presă şi de toţi cei care speculează momentul, pentru a mai arunca cu pietre, şi pentru a emite judecati de valoare. În fine..dincolo de ce bălării a făcut, e totuşi un suflet..depinde numai de el ce alegeri va face pe viitor..

    Răspunde
  2. Atunci sa eliminam justitia ca exista Dumnezeu. Adrian nu are nimic deci nu are rost sa ne gandim la omul din spatele fostului premier.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura