Mizerie

Pentru ca suntem o tara 100% fiscala, in care s’a furat si se fura tot ce se poate de unde se poate, in curand, din tara cu cele mai putine autostrazi din lume, ne vom transforma in tara cu cele mai goale autostrazi din lume!

Si asta … pentru ca guvernul a inventat o noua taxa, TAXA DE AUTOSTRADA, ce se va pune in aplicare de la anul. Inca nu este clar cat va fi … aia pesimisti zic 5EU+TVA/100km, aia optimisti 5 lei +TVA/100km … aia realisti ca mine intreaba: de ce sa mai platesc fie si e leu, cand eu platesc deja 3 taxe de drumuri, cum nu am pomenit nicaieri in lumea asta?! Odata platim 150lei/an taxa de drumuri care a fost si de poluare, ca acum sa fie din nou de drumuri ca pentru poluare ne pregatesc alta ce o vom plati la achizitia oricarei masini ca din tara ca de afara! Daca altii au uitat, eu nu am uitat, ca in pretul benzinei, mai exista inca 2 taxe de drum, in valoare de 12 centi/ fiecare litru de combustibil pe care si asa il platesc la un pret exorbitant! La ce oare sa mai platesc inca o alta taxa?! Unde se duc toti banii aia pe care ii platesc … sume colosale … daca nu in intretinerea care se presupune ca acum ar trebui sa o platim, desi toate drumurile sunt praf si pulbere si mare parte din bugetul meu pe luna se duce pe reparatul masinii care se strica din cauza drumurilor praf si pulbere?! Unde sunt toti banii care au intrat ani de zile la rand, timp in care nu s’a construit nici macar un kilometru de autostrada?! Unde sunt BANI MEI care s’au dus pana acum?! Mai vreti si altii? Sa sugeti pula stimati parlamentari, eu unul sunt dispus sa platesc orice taxa necesara si oricata benzina este necesara sa va dam foc in pietele publice, dupa ce v’ati batut joc de noi in toti anii astia de am ajuns sa nu stim ce taxa la taxa la taxa la taxa la taxa la taxa sa mai platim!

No astai … eu unul nu am sa va mai platesc nimic … iar pe autostrazile alea sa mergeti voi si prostii care sunt dispusi sa mai plateasca ceva pentru care am platit pana acum inmiit in toti anii astia care au trecut!

Un comentariu la „Mizerie”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura