Momentul ala cand vrei sa legi ceva, dar nu gasesti ata

Incerc de vreo doua zile sa scriu ceva, ieri as fi gasit inspiratia si se aliniasera si planetele pentru a avea starea necesara dar realitatea cotidiana, aka lucrurile lumesti ce le ai de facut zilnic, mi’au dat asa o palma de inca imi tiuie urechea.

Momentul ala cand vrei sa legi ceva, dar nu gasesti ata

Nu mi’se intampla des, dar mi’se intampla mai ales atunci cand simt ca ceea ce vreau sa scriu sunt lucruri care conteaza si vin cumva intr’un moment al lor in care probabil ca fi si intelese cat sa rostogoleasca ulterior o dezbatere, in mintea mea fiind acum un soi de puzzle cu foarte multe piese pe care inca nu stiu cum naiba sa le pun in asa fel incat sa compun imaginea.

Ma duc sa imi mai fac o cafea si sa trag dintr’o tigara.

12 comentarii la „Momentul ala cand vrei sa legi ceva, dar nu gasesti ata”

    • Functionez ca un mecanism complicat care si pe mine unul ma enerveaza de cele mai multe ori! laugh Pana nu reusesc sa modelez ceea ce eu consider a fi cat mai aproape de perfectul ce mi l’as dori si in felul asta sa scap de ce am acumulat pe hard-disk, nu ma pot concentra la nimic, pana si noaptea scriu in minte pasaje. laugh Partea proasta este ca si dupa ce scriu si cred ca macar aproape de ce as vrea, in 5 minute ajunga la concluzia ca se putea mai bine! rofl N’ai ce, dar mai ales n’ai cu cine! wacko laugh

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura