N’a mai ramas nici mustata din Dragnea in puscarie. Primul interviu

Valva mare azi! Primul interviu cu Dragnea in puscarie dupa un an si o luna de cand a fost umilit si aruncat ca o masea stricata de sistemul din care facuse parte odata. Mi’am facut ceva timp, desi afland ca interviul e luat de tovarasa Anca Alexandrescu de la statul paralel si transmis de o unitate militara din presa, aka, (i)Realitatea PLUS, (aia care l’a impins pe scarile de la Rahova, vorba lui Ciutacu) din start am banuit ca o sa fie un mare rahat, in care acum o sa i’se ofere sansa de a da ceva pe goarna ca sa scape cu suspendare dupa ce a epuizat toate caile legale de atac.

Ce mascareala penibila a iesit, vedeti mai jos …

Si cica penibilul asta o sa continue si maine, si poimaine, si raspoimaine … mie unul mi’a fost mai mult decat suficient ce am vazut azi.

Bai, e trist. E trist pentru aia care candva au votat PSD. E trist pentru aia care poate au crezut in omul asta, si nu sunt de condamnat. E trist pentru cum a ales sa moara intr’un final. Ca om, nu il judec, si eu in situatia lui as face orice sa scap din cacatul in care sunt, dar ca om politic ce candva era vazut ca un om puternic, e trist sa il vada toata lumea cum in puscarie nu a mai ramas nici macar mustata din el.

UPDATE:

Un comentariu la „N’a mai ramas nici mustata din Dragnea in puscarie. Primul interviu”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura