N’a mai ramas nici mustata din Dragnea in puscarie. Primul interviu

Valva mare azi! Primul interviu cu Dragnea in puscarie dupa un an si o luna de cand a fost umilit si aruncat ca o masea stricata de sistemul din care facuse parte odata. Mi’am facut ceva timp, desi afland ca interviul e luat de tovarasa Anca Alexandrescu de la statul paralel si transmis de o unitate militara din presa, aka, (i)Realitatea PLUS, (aia care l’a impins pe scarile de la Rahova, vorba lui Ciutacu) din start am banuit ca o sa fie un mare rahat, in care acum o sa i’se ofere sansa de a da ceva pe goarna ca sa scape cu suspendare dupa ce a epuizat toate caile legale de atac.

Ce mascareala penibila a iesit, vedeti mai jos …

Si cica penibilul asta o sa continue si maine, si poimaine, si raspoimaine … mie unul mi’a fost mai mult decat suficient ce am vazut azi.

Bai, e trist. E trist pentru aia care candva au votat PSD. E trist pentru aia care poate au crezut in omul asta, si nu sunt de condamnat. E trist pentru cum a ales sa moara intr’un final. Ca om, nu il judec, si eu in situatia lui as face orice sa scap din cacatul in care sunt, dar ca om politic ce candva era vazut ca un om puternic, e trist sa il vada toata lumea cum in puscarie nu a mai ramas nici macar mustata din el.

UPDATE:

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. vasile says:

    Pe care… rofl