Nici mahmureala de 2 mai nu mai e ce’a fost

N’ai cum sa scapi de stirile cu mersul la mare. Daca nu vezi hoarda destrabalata de saraci betivi si drogati pe datorie (in majoritate) de la Vama Veche, atunci in mod sigur ii vezi pe ailalti destrabalati betivi si drogati (in majoritate) de pe la Mamaia. In vremea in care primi dau deja spirtul prin pita doar-doar de or prinde cumva si mahmureala de 2 mai, ailalti cica sparg sticle de sampanii de sute de mii de euro cu aceiasi speranta in suflet.

Si e doar 29 aprilie. Nici mahmureala de 2 mai, nu mai e cea fost.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. cola says:

    ticalosul de mazare, a scumpit curvele in asa hal in mamaia, de cumpara sarmanii turci si arabi sampanie de sute de mii de euro, ca sa nu doarma in pat cu camila .. ulterior a fugit in madagascar, unde am auzit ca sunt curvele mult mai ieftine, si n-au nici hamsii cum au in vama .. dna sa vina sa ne-o ia .. sampania scumpa, of course .. vorbesc din invidie, ca am facut pana la elicopter, si pana cand il repar, sunt rautacios ..