Nici n’am ajuns bine acasa, ca m’a si intampinat brigada … Salajan

Bun gasit Brigada Salajan, sa mor de nu mi’a fost dor e voi!    laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. E bun albumul? Dupa cate piese comerciale a scos Puya parca mi-e si frica sa-l ascult…
  Nici de Sisu nu mi-e rusine…

 2. ice4you® says:

  Din punctul meu de vedere este mult peste BUG Mafia, piesele suna bine, incep iarasi sa aiba mesaj social … mie unul imi place.

 3. Malin says:

  Prima melodie suna asa… nu stiu cum sa zic. Gen Olivia Steer. E misto beatul, dar versurile sunt execrabile.
  Apoi a doua e ironica in contextul versurilor din prima cand in prim cadru e un tricou cu “Straight Outa Salajan”. Adica americanii e naspa, dar ii copiem la greu si ne inspiram din Dr. Dre.

 4. ice4you® says:

  Amu, no … gusturile nu se discuta … macar baietii recunosc de unde s’au inspirat si se inspira …

  https://www.youtube.com/watch?v=U2ae_UdSS4Y

 5. Malin says:

  Mai nu e chestia neaparat de gust, dupa cum spuneam melodia e misto, dar luata ad-literam duce destul de mult catre paranoia si teorii ale conspiratiei care-i arata cu degetul pe americani, de unde ei in fond se si inspira. Asta voiam sa sugerez de fapt.

 6. ice4you® says:

  Eu unul am inteles, dar e doar o realitate ce canta si ei asta am apreciat .. ca s’au raportat la realitatea actuala si nu la aia unde o lasasera cu ceva fum de nostalgii si prostituari gen BUG MAFIA care azi traieste de pe urma unuia mic care le’a facut munca online, ca de muzica ei par a se fi pierdut laugh … oricum, ca ti’ai spus punctul de vedere!