Noua normalitate: garduri metalice intre vaccinati si nevaccinati pentru acces la Kaufland – Ramnicul Sarat

O sa fiu scurt, ca lung nu am de ce …

 

Daca e sa privim partea buna a lucrurilor e ca nu are si sarma ghimpata si inca nevaccinati beneficiaza de dreptul de a isi cumpara de mancare!

Daca e sa ne gandim la viitorea noua normalitate, astept un update si cand or sa apara si cu patrulele de graniceri! victory

Sursa foto/video: Olteanu Dan

7 comentarii la „Noua normalitate: garduri metalice intre vaccinati si nevaccinati pentru acces la Kaufland – Ramnicul Sarat”

 1. Acum aflu ca si la mine in cartier e la fel. In weekend, cand am fost o fuga sa iau ceva, nu erau garduri… Fie de capul lor!!!

  Răspunde
 2. Tradiționalism, nu e nicio inovație – acum vreo 80 de ani , bunicii ăstora au inventat ghetourile, de ce să nu continue ? Da tot nu pricep , e și marfa diferită ? Că așa ar trebui – marfă de post într-o parte, ceafă și mici în cealaltă, sau măcar icre negre la reducere, că altminteri e doar butaforie … șoarecii din galantare au fost și ei separați după nivelul de anticorpi ?

  Răspunde
  • rofl rofl
   Nu stiu maestre, dar zic ar fi mers ceva vis … „un „Shame, shame!” strigat din spate, un clopot pt efect sonor” cum bine comenta cineva prin alta parte! hi

   Răspunde
 3. Ehe, stai sa vezi cum va fi la gara. Astia nevax vom fi suiti in bou-vagon si vom ajunge nu unde vrem ci unde „trebuie”! Ce distractie o fi in iad in „sectia Hitler”!!!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura