Nuuu! Noi vroiam sa fie gratiati furaciosii! – pamflet #rezist

Nenorocitii! Dupa ce votasera bunatate de gratiere sa iasa furaciosii de la bulau, s-au sucit ca la Ploiesti si acum furaciosii raman la pastrare!

Protestez! Eu vreau sa iasa furaciosii! WTF!

Pai de la cine sa mai invatam eu acum cum se ajunge acolo, la tuturoi?

De la cine mai invat eu cum sa dai din coate si sa calci oameni pe cap, sa lingi si pupi in fund, doar-doar vei ajunge ACOLO, la butoane, unde vei vedea acel mirific buton ” cheltuiala din banu public cu parandarat de 10-20%”, acel buton pe care il vei apasa cu sete sa curga banu in cont in Cipru sau alte “paradise islands”?

Nu intelegeti, bai hahalerelor, ca vrem si noi la furaciune? Ce tara, ce hashtag Rezist si alte d-astea? Noi vrem sa furam ca sa avem banu gros sa fim si noi ciocoi, sa dam cu tifla, sa cheltuim la Monaco si Milano. Ce masa, vrem si noi caviar si Bordeaux, ca de Timisoreana si cartofi gatiti in ‘nspe feluri ni s-a luat! Vrem si noi Stroganoff si Chateau Laffite, Armani si Versace, Omega si Rolls Royce si alte spume….

Dar , mai presus de toate, de la “profesori doctorii” in datul cu jula si acte in regula, vrem sa stim cum sa dam cu jula FARA sa fim prinsi!

Pai cum? Pai…simplu!

Ei au fost prinsi, nu? Deci stiu de ce! Facem un index de greseli care nu trebuie facute si…pamparampam!! LCK, eats your guts baby, stim cum s-o invartim si tu o sa fii somera, ca te vom face din mers!! Ha!

Vrem sa furam si sa nu fim prinsi, aia e visul nostru! Restul e abureala, one life, one shot, baby!!

Aia din piete? Democratie? Ba, stii ceva, aia nu e frati cu mine! Daca vor sa fie tot Timisoreana si cartofi, treaba lor!!

Noi vrem …gratiere, bai! Pohta ce-o pohtim! Hashtag free Elenuti! Felix out!

P.S. Faina palinca asta, faina…pacat ca nu imi aduc aminte dupa ea de nimic… 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...