O cauza nobila

You may also like...

9 Responses

 1. Simion says:

  M-am uitat putin prin site-ul de prezentare si pot sa zic ca treaba care se face acolo este una foarte interesanta, acele imagini iti vor spune ca se pune accent pe seriozitate, dezvoltare si totodata crearea unui loc de comunicare, relaxare si informare. Sunt implicat si eu in multe cauze nobile, din pacate nu pot sa donez, as face acest lucru cu cel mai mare drag, insa, daca este nevoie de promovare pe bloguri, pot adauga cateva articole pe blogurile administrate de mine.

 2. ice4you® says:

  Daca se poate … te rugam frumos! smile Pentru mai mult informatii sau detalii, link aici, Radu sunt sigur ca poate sa raspunda fara probleme! ;) Multumim!

 3. Radu says:

  Imaginile nu arata totul, deocamdata doar 4 cladiri sunt gata, urmeaza sa fie construit caminul care va gazdui elevele – in cativa ani se va ajunge la cifra de scolarizare prevazuta in acreditare de 175 de eleve -, momentan ele locuiesc in fostele chili ale unei manastiri – colegiul este construit pe o fosta proprietate boiereasca donata Mitropoliei Olteniei care a fost asezamant monahal pana in 2012, cred; se construieste o biserica de lemn si se edifica o serie de cladiri legate de activitate agricola, fiind ca pe langa colegiu va fiinta o mica ferma. De asemenea, mai ramane de terminat parcul din jurul cladirilor si de betonat curtea si caile de acces, acestea fiind pietruite. Si bineinteles trebuie bani pentru dotari, platit personalul,samd. Orice banut conteaza. Cum voi face rost de datele de identificare fiscal voi demara o actiune pentru formulare 200 – celebru 2% pentru 2015.
  Multumesc foarte mult, in special ca va pasa.
  PS Daca se poate si aveti bunavointa, o donatie de carti ar fi de mare ajutor, bibleoteca este cam…goala.

 4. vladiana says:

  Frumos ! Am distribuit informatiile pe facebook, neavand alte mijloace de promovare. Incercam …

 5. vladiana says:

  In legatura cu dotarea bibliotecii, pe langa donatii individuale, o solutie ar fi sa se obtina donatii din partea editurilor de carte. Pentru ei nu ar fi un efort mare si ar putea acoperi un spectru larg.

 6. ice4you® says:

  Vladiana – iti multumim, orice ajutor din punct de vedere financiar sau al promovarii este mai mult decat binevenita!

  Ideea ta cu editurile este una foarte buna si de luat in seama. Radule, daca ai vreme trimite niste email’uri de intentie catre cateva edituri mari care poate ca au un stoc destinat unor asemenea cauze, in schimb eu le pot asigura promovare gratuita cu un baner pe acest blog si chiar un post in care le voi face cunoscut gestul.

  Imi pare rau ca nu am stiut de existenta acestui loc ca puteam sa donez vreo 4 saci de carti pe care intre timp le’am donat bibliotecii orasenesti. Nu’i nimic … poate reusim sa facem ceva cu ajutorul unor edituri.

  Pentru programul 2% imi dai de veste cand vrei sa il demarezi, facem un post si un mic baner de promovare cat mai vizibil pe blog. ;)

 7. Radu says:

  ok, sa am timp sa ma duc pana acolo sa vorbesc cu parintele administrator. O sa vorbesc si cu editurile poate au ceva pe stoc nevandut. Multumesc tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.