Papa bun bun: raci de rau

Dupa cum cred ca deja stiti, tin un regim mai drastic din care lipseste carnea, insa cumva trebuie sa imi suplinesc nevoia de proteina si cum uneori te saturi de peste, am zis sa incerc si altceva, asa ca am apelat la racii de rau de pe la noi din care am cumparat  vreo 2 kile – vii, trebuie vii! – ca sa fie treaba treaba …

Pe care dupa ce i’am oparit in apar clocotita, i’am transformat intr’o delicioasa tocanita …

Ati mancat vreodata asa ceva? Cum vi s-au parut?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Marius says:

  Nu m-am incumetat la asa ceva laugh

 2. ice4you® says:

  De ce amice Marius?! Nu e nimic de incumetat, sunt o mancare banala dar genial de buna … Eu ii prefer fierti in apa sarata si cam atat, in tocanite e pacat sa prapadesti din gustul ala sublim. Parerea mea.

  Radule – de preferat sunt vii deoarece cand mor elibereaza ceva toxine. Din pacate pe aici nu se gasesc sad

 3. Vasile says:

  O fi Marius un activist pentru drepturile racilor?
  Apropo, tata era un mancator de raci, stia vreo cateva balti prin comuna natala. Tot de la el mi-a ramas in minte regula ca raci, cei autohtoni se mananca in lunile cu R in componenta, de ce, nu stiu dar banuiesc!