Player video pentru Android TV

Pentru ca nu gasesti mereu pe canalele de streaming video ce filme ai vrea sa vezi/revezi, o varianta pentru a vedea filmele alea ar fi sa le transferi pe Android Smart TV prin metoda descrisa aici si sa le vizionezi fara a mai fi nevoie sa depinzi mereu de ofertele mai mult sau mai putin limitate ale abonamentelor la canalele de streaming, singurul lucru de care ai mai avea nevoie fiind un player video pentru Andoid TV.

Player video pentru Android TV

Avand o oferta destul de limitata in Google Play pentru Andoid TV primul pe care l’am incercat e cunoscutul VLC care pe PC se descurca destul de ok. Partea proasta este ca varianta pentru Android TV e o tampenie, aplicatia fiind destul de greoaie, nu incarca subtitrarile automat si nici nu am gasit pe undeva optiunea de a o incarca macar manual. Am mai incercat cateva playere video, toate mi s’au parut tampenii la fel de mari, pana am ajuns la MX Player care tot de pe PC il stiu si daca sunteti in cautarea unui asemenea player video gratuit, usor de folosit si care are toate optiunile de care aveti nevoie, asta ar fi playerul video pentru Android Smart TV pe care il recomand, de gasit il gasiti de descarcat in Google Play.

Player video pentru Android TV

Player video pentru Android TV

De testat l’am testat si s’a descurcat cu succes si Xiaomi MI TV Stick pe care il folosesc si pentru redarea colectiei de MP3’uri si mici clipuri video.

Sa va fie de folos! smile

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Tiana says:

  Ce voiam să spun? laugh
  Am văzut lampă cu gaz la vânzare în mall, Doamne ajută că se mai găsește! Și există mașini de spălat rufe la pedală care storc la picior.
  #sălfacemprafpePutin #playerevătrebuievouăsaulinișteîncase,ai?

  • ice4you® says:

   Lampa ca lampa, dar eu gaz lampant n’am mai vazut pe nicari, #saCrapeGreta! unknw
   Exista chiar si ->incarcatoar de telefon/tableta cu pedala! laugh
   Daca zic #SlavaUcraini scap?

   • Tiana says:

    Se găsește, cică, la ăia de vând încărcătoarele. laugh Poate declanșăm niște cozi ca la drojdie, ulei și hârtie igenică
    #caînvremurilebune laugh
    Depinde de toanele eroului angel , vezi tu ce zici.
    Ps: e bun filmul? laugh

    • ice4you® says:

     Taci acolo, sa nu mai stie nimeni! shock

     De toanele eroului, a zis Lavrov tot ce mai era de zis:

     Filmul ala era de test. laugh Mi s’a facut dor de Jesus o Nazareth by Zeffirelli. yes

     • Tiana says:

      L-am văzut eu și am uitat. laugh
      Enjoy Zeffirelli! Și eu îl am în program.
      PS: dacă mai găsești #cupedale, să- mi zici și mie. laugh