Player video pentru Android TV

Pentru ca nu gasesti mereu pe canalele de streaming video ce filme ai vrea sa vezi/revezi, o varianta pentru a vedea filmele alea ar fi sa le transferi pe Android Smart TV prin metoda descrisa aici si sa le vizionezi fara a mai fi nevoie sa depinzi mereu de ofertele mai mult sau mai putin limitate ale abonamentelor la canalele de streaming, singurul lucru de care ai mai avea nevoie fiind un player video pentru Andoid TV.

Player video pentru Android TV

Avand o oferta destul de limitata in Google Play pentru Andoid TV primul pe care l’am incercat e cunoscutul VLC care pe PC se descurca destul de ok. Partea proasta este ca varianta pentru Android TV e o tampenie, aplicatia fiind destul de greoaie, nu incarca subtitrarile automat si nici nu am gasit pe undeva optiunea de a o incarca macar manual. Am mai incercat cateva playere video, toate mi s’au parut tampenii la fel de mari, pana am ajuns la MX Player care tot de pe PC il stiu si daca sunteti in cautarea unui asemenea player video gratuit, usor de folosit si care are toate optiunile de care aveti nevoie, asta ar fi playerul video pentru Android Smart TV pe care il recomand, de gasit il gasiti de descarcat in Google Play.

Player video pentru Android TV
Player video pentru Android TV

De testat l’am testat si s’a descurcat cu succes si Xiaomi MI TV Stick pe care il folosesc si pentru redarea colectiei de MP3’uri si mici clipuri video.

Sa va fie de folos! smile

5 comentarii la „Player video pentru Android TV”

  1. Ce voiam să spun? laugh
    Am văzut lampă cu gaz la vânzare în mall, Doamne ajută că se mai găsește! Și există mașini de spălat rufe la pedală care storc la picior.
    #sălfacemprafpePutin #playerevătrebuievouăsaulinișteîncase,ai?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura