Interviul cu Aiden Aslin, unul dintre mercenari britanici capturati in Donbas, Mariupol

Despre razboiul secret si prezenta fortelor speciale americane si britanice in Ucraina am scris acest articol vast pe care l’am tinut permanent la zi cu informatiile care veneau din teren sau le’am descoperit pe parcurs, cei curiosi pot citi acolo. De aceasta data ma voi rezuma doar la publica in integralitatea lui un prim interviu realizat de jurnalistul britanic Graham Phillips cu Aiden Aslin, unul dintre mercenarii britanici capturati de rusi in Ucraina, zona Donbass-Mariopol, scena unde s’au dus cele mai crancene lupte intre rusi si batalioanele naziste Azov ce au fost sprijinite uman si logistic de acesti mercenari straini si fortele speciale.

Update: Intre timp se mai poate viziona doar pe YouTube, deoarece intre timp playback’ul pe site’uri a fost dezactivat de autor!

6 comentarii la „Interviul cu Aiden Aslin, unul dintre mercenari britanici capturati in Donbas, Mariupol”

 1. Imi e sila si nu mila cand vad asemenea specimene care merg sa lupte in razboiul altora si dupa aia se minuneaza de ce gasesc pe acolo. La ce se astepta idiotul? Unii probabil ca or sa spuna acum ca rusii l-au pus sa zica toate lucrurile alea, nu zic ca nu, dar o parte de adevar in ce povesteste totusi cred ca exista, rudele mele fugite din Ucraina si stabilite aici imi povestesc ca numai viata usoara nu au avut ca minoritari romani, le era si frica de unii ucrainieni sa vorbeasca romaneste pe strada si alte povesti din alea de le-am mai auzit doar de la buna ca se intamplau in vremea ocupatiei austro-ungare.

  Răspunde
  • Problema batjocuriri minoritatilor si lipsiri cele mai elementare drepturi era una cunoscuta de tot Vestul ala care acum se da de ceasul mortii sa bage Ucraina in UE in regim de urgenta, deci nu ii intereseaza nici acum.

   Răspunde
 2. Da-o dracului de treaba, te inrolezi ca mercenar profesionist care a fost si prin Siria inainte si acum te dai inocent si ai tupeul sa zici ca nu ai stiut in ce te inrolezi si cu cine mergi la razboi pentru ca ai fost manipulat? laugh Lasa-o frate asa, ca macane!

  Răspunde
  • Sah’ul si GO’ul sunt jocuri de strategie pe termen lung cu viziunea a minim 4 mutari inainte, pokerul e joc de noroc pe termen scurt bazat de multe ori pe o mana moarta … amu ce sa zic?! laugh Mi’ar placea sa castige si MOARA ceva, dar din pacate nu are cine macina la ea …

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura