Pretul libertatii

Totul are un pret! Chiar si libertatea!

Un pret scump pe care trebuie sa il platesti pentru libertate, este acceptarea singuratatii!

Nu poti sa ai si una si alta, iar cand alergi dupa doi iepuri s’ar putea sa te alegi cu nici unul!

Egoismul unei libertatii sau altruismul unei daruiri?

Libertatea ca iluzie ce se va termina invariabil candva …

Altruismul unei daruiri unde TU ca daruiere esti parte integranta din ce primesti … intreg ce poate dainui forever …

Ce alegi, cand esti nevoit sa alegi?!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Victor says:

  …de cand este singuratatea ceva rau?
  libertatea si iubirea sunt iluzii. libertatea absoluta nu exista la fel cum nu poate exista nici iubirea absoluta, insa si una si alta se pot construi si duce la un nivel cat mai inalt. eu unul iubesc singuratatea si lipsa oricarei ingradiri de orice fel impusa de alta persoana, oricat de mult as iubi-o. nu inlatur posibilitatea unei femei in viata mea insa pana in momentul in care o voi gasi pe cea care mi se va parea demna sa-i sacrific stilul meu de viata actual ma voi bucura de singuratate la maxim.

 2. demon says:

  Singuratatea nu este ceva rau, atata vreme cat este si ramane ceva asumat, ca si in cazul tau! E mai trist insa, cand libertate iti doresti, dar nu vrei nici singuratate! Atunci trebuie sa alegi intre ele …. ori te bucuri de una, ori de alta, pentru ca amandoua sunt si vor ramane imposibile!

  Iti multumesc Victor pentru aceste comentarii si esti oricand binevenit aici! Daca vrei un schimb de link’uri anunta’ne! smile

  Bafta si ramai vertical cum esti acum! 😉

 3. Laura says:

  Foarte frumos blogul tau, ai si articole foarte bune, te citesc cu placere de ceva vreme si am sa o fac in continuare, desi nu ar fi rau, daca uneori ai lasa putin durerea deoparte si ai fi putin mai vesel! smile Spor la scris!

 4. Diana says:

  Singuratea e frumoasa!Insa eu inca ma plang,sa spun asa,ca sunt singura…,cu toate ca stiu ca iubirea imi alina printre gandurile sale partea asta de singuratate!Insa as renunta oricand la libertate…care este si v-a fi mereu o iluzie(vorba lui Victor) pentru noi si atat!