Prieteni

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Salvamont Petrosani says:

  Asa este mai nenea Ice ai mare dreptate chiar nu iti mai vine sa-ti faci prieteni intr-o lume ca asta in care traim, fiindca si daca iti faci prieteni noi chiar nu te mai poti deschide catre ei asa cum o faceai cu cei vechi si sincer pe cei noi nici nu stiu daca ii poti numi prieteni, stii ca noi aveam o zicala “cunostiinte nu prieteni” smile. Sa stii ca si pe mine ma enerveaza faptul ca atunci cand imi este dor de tine nu pot sa te mai intalnesc asa de repede ca altadata din cauza distantei fizice ce ne desparte dar sincer te simt langa mine mereu si mai aproape si cred ca sentimentul este reciproc. Ai dreptate in ceea ce priveste licorile magice din pahare si despre tigarile care ard singure in scrumiere, dar avand in vedere ce melodie ai pus la acest articol nu pot decat sa imi aduc aminte de aceea luna februarie si cat de bine ne-am putut simti la munte in acele zile cu totii, a fost una din “expeditiile” vietii zic eu fiindca a avut un farmec aparte si chiar am fost doar intre prieteni vechi si buni. Cu prima ocazie va trebui sa repetam acele zile ca merita retraite la nesfarsit. Mi-e dor de zilele alea mi-e dor de noi abea astept sa ne revedem prieten drag. Si cum zic si niste versuri dintr-o melodie draga noua “Orice minut din prezent este o amintire din trecut”.
  Te salut si te imbratisez si sper ca drumurile noastre sa se intrepatrunda cat de curand.
  O zi minunata iti doresc si plina de succese nebanuite smile de la al tau prieten de pe meleaguri nemioritice acum smile

 2. Salvamont Petrosani says:

  Despre melodia care ai atasat-o la acest post pot spune ca imi aduce aminte de acele zile de februarie in care am fost la munte impreuna la aceea cabana faina si ne-am simtit atat de bine cu totii acolo si au fost niste zile pe care nu le voi uita niciodata si crd ca nici tu si nici al nostru prieten ce a fost cu noi nu le va uita, a fost ca in povesti, mirific chiar as putea spune si cum zic si niste versuri dintr-o alta melodie draga noua si din vremea noastra “Orice minut din prezent este o amintire din trecut”.
  Prieten drag prin postul asta despre prietenie m-ai facut sa simt ca am pentru ce sa continui drumul deja ales si m-a insufletit mult de tot.
  Te salut prieten drag si imi este dor de tine si de noi.
  Iti doresc o zi minunata si plina de succese nebanuite smile

 3. Ramona says:

  Emotionant post, mi-au dat lacrimile si mie aducandu-mi acum aminte de multe cate am trait impreuna, de pita cu untura si ceapa mancata sub batrana salcie, de florile ce le culegeai sa imi fac coronita, de bunica ta care mereu ne astepta mereu cu placinte cu branza smile
  Sunt si eu cu sufletul langa tine mereu si imi este tare dor de tine. sad
  Ramona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.