Revendicarile transporatorilor si fermierilor, transmise de vocile din strada

Fiecare protest din Romania este deturnat mai devreme sau mai tarziu de sistem, una dintre metodele cele mai eficiente find promovarea unor asa zisi lideri ai protestatarilor care sunt activati fie de prin activele de partide, fie din conservele infiltrate, care incearca sa deturneze protestul prin asa zise intelegeri pe care le „semneaza” cu autoritatile statului, ce ulterior sunt prezentate ca unele legitime! S’a incercat de cateva ori si in cazul protestului transportatorilor si agricultorilor, cand fie un nene cu caciula, fie un nene cu steagul legat de gat, au postat in asa zisi lideri ce au fost preluati de toate televiziunile ca legitimi, desi istoricul lor arata cu totul altceva.

Revendicarile transporatorilor si fermierilor, transmise de vocile din strada

Partea buna este, ca spre deosebire de profesorii care au pus botul si au accepat sa fie tradati de asa zisi lideri de sindicate, oamenii care sunt de 6 zile pe strazile tarii, nu au inghitit inca momeala asta si au anuntat ca vor continua protestul pana cand revendicarile le vor fi ascultate si puse in practica.

Care sunt aceste revendicari? Sa lasam oamenii din strada sa le spuna

7 comentarii la „Revendicarile transporatorilor si fermierilor, transmise de vocile din strada”

 1. Răspunde
 2. Mei, nu știu ce să spun vizavi de… Dar ce scrie Stoica e de domeniul evidenței. Deranjează.
  Și cum diavolul e ascuns în detalii…Nu știu cât de bine intenționat e nenea Cornel, nu suntem copii, dar la tufleli din astea apar detalii…unii am văzut demult virgulele, dar fiind simpli privitori… pardon

  “ Nu-i săptămînă și nu-i lună ca Antenele și Intactul să nu organizeze într-o sală din Casa Poporului o dezbatere finanțată cu discreție. Și la care Alessandra Stoicescu și Adrian Ursu se întrec la cîntat în strună și colectări de fonduri pentru Intact și Antene.”

  Sursa.

  Răspunde
 3. Obsevatiile critice ale lui Bogdan Stoica coincid in proportie de 100% cu ce am observat si eu, cele trei categorii de opozanti la aceste proteste find prefect definiti! Da, Romania si’a pierdut busola protestelor, cele avute din 2015 incoace, avand darul de a confisca si dilua orice idee de empatie, solidaritate si perceptie a realelor probleme pe care tara asta le are, pericol despre care m’am straduit sa atrag atunci atentia, scriind de mi’au sarit capacele in acele vremuri! Unii, de buna credinta, care au fost manipulati atunci si au iesit in strada, au constientizat un pic mai tarziu mascarada la care au fost partasi fara de voie si de atunci au devenit suspiciosi la orice miscare de protest. Altii, au obosit pur si simplu sa mai fie solidari la ceva, dupa ce ani de zile au incercat sa schimbe ceva si de fiecare data au fost dezamagiti cand de problemele lor nu a pasat nimanui. Altii, aia ticalosi, nu misca un deget atata vreme cat nu au nimic de castigat, iar in cazul dat, din pacate pentru ei, taica Soros si nici mostenitorul, nu sustine aceste proteste. Si uite asa, am ramas cu alea trei categorii vocale descrise de Stoica, „partidele, presa și influencerii, neocomunistii” in ciuda marii majoritati reprezentate de talpa poporului, care le sustin tacit in lipsa unei vocii de lider real si credibil, care oricum ar fi rapid anihilat si ostracizat de infernala masinarie a trambitelor propagandei, generos mituite de ambasade, si/sau bani publici incasati de pe la casieriile de partid, si/sau fonduri operative de prin padure.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura