Revolta impotriva dictaturii sanitare din Canada, devine pandemica si in USA

De’a lungul celor doi ani de pandemie care s’a transformat treptat intr’o dictatura sanitara, in Canada au fost luate unele dintre cele mai dure masuri de restrictionare a drepturilor si libertatilor individuale, Trudeau si gasca marxist-progresista vopsita in culori liberale care controlau guvernul canadian, folosindu’se de aceasta oportunitate pentru a aplica aceste masuri fara precedent intr’o tara in care democratia participativa era vazuta de toata lumea ca un model al democratiei consolidate.

Sfarsitul dictaturii pandemice in Canada nu e mai altfel decat sfarsitul oricarei dictaturi

Inceputul lui 2022 a fost marcat in Canada de o greva a transportatorilor care se opuneau obligativitati vaccinarii pentru soferii de camioane. Treptat, acesta greva s’a transformat in #FreedomConvoyCanada, o miscare de protest la care s’au alaturat tot mai multi oameni pana s’a ajuns la momentul in care Canada este la un pas sa fie blocata de uriasele miscari de protest care s’au raspandit in intreaga tara, multi dintre sustinatori care se opun restrictiilor sanitare in ansamblu lor indreptatu’se in mars spre capitala Ottawa pentru a ii sprijini pe soferii de camion care au venit in convoi din toata tara.

De frica protestelor si al lucrurilor care scapa autoritatilor de sub control in tot mai multe parti ale tarii,  premierul Justin Trudeau si familia sa au fost escortati sambata din locuinta lor intr’o locatie secreta, conform presei din Canada.

Revolta impotriva dictaturii sanitare din Canada, devine pandemica si in USA

Si cum orice revolta porneste ca un bulgare la vale pe fondul acelorasi nemultumiri si frustrari acumulate la nivel global, soferii de camion din USA s’au alaturat protestului soferilor din Canada, acestia urmand sa programeze zilele acestea un lung convoi cu plecarea din California inspre Washington D.C. , convoi la care pe parcursul sau sunt asteptati sa se alature o uriasa masa de americani care se opun atat restrictiilor impuse cat si gestionarii economice a tarii, USA cunoscand cea mai mare crestere a inflatiei din anii ’70 pana azi.

Opinie personala

Sfarsitul primei dictaturi sanitare nu arata mai altfel decat orice sfarsit clasic al oricarei dictaturi! Bulgarele a inceput sa o ia la vale si prin UE, unde protestele din ultimele saptamani au zguduit atat Bruxelles’ul, cuprinzand tot mai multe din marile orase ale Europei, pe fondul acumularii crizelor si tensiunilor tot mai mari si in ciuda anunturile de domolire a restrictiilor, tot ce sper e sa abia si astia pe aici bunkere suficient de mari cat sa incapa toti atunci cand o veni vremea socotelilor, care sunt sigur ca va veni, intr’o oarecare zi. hi

7 comentarii la „Revolta impotriva dictaturii sanitare din Canada, devine pandemica si in USA”

 1. O platformă de strângere de fonduri le- a suspendat #politicorect de două ori strângerea de fonduri și s- au strâns bani buni .
  La Răzvan Dumitrescu era un tip cu o amenda cât China pentru declarația vieții căruia i se făcuse poprire pe conturi.
  Când moneda va fi exclusiv virtuală, să vedeți digitalizare masivă în ochi!
  Tovarășe, greu tare cu socotelile, s- a dedulcit și parte din prostime la netrebniciile acestor doi ani, ar trebui curățat tot până la os… eu nu degeaba ziceam că numai Dumnezeu mai poate face ceva….ăia ticăloșiți niciodată nu vor recunoaște benevol că au greșit. Și vom merge așa strâmbi înainte, din lac în puț, de la ăla la ta- su.

  Răspunde
  • Tiana, istoric vorbind, cine se gandea in 1939 in in 6 ani nu mai raman nici cat de surcele din imperiul nazist? Dar in 1950 ca 40 de ani mai tarziu nu mai ramane nimic din a tot puternicul bloc comunist? smile Dumnezeu lucreaza prin oameni … ramane de amu sa vedem care o fi voia LUI! smile

   Răspunde
   • Ice, mai trăiam noi ceea ce tocmai trăim dacă cele două erau rase până la os? Este suficient ca un măr stricat să fie pus în coșul cu mere bune.
    Drepți se mai găsesc și- s mai mulți de zece….Dilema e dacă suntem la finalul cărții sau de capitol/ al unor cetăți? N- am scris ” imposibil”. Și îți aduc aminte că în ’89 unele lucruri au fost lăsate încurcate și de prostime pentru că unii au fost ” în termen”, fiecare dintre ei rămânând să aleagă dacă își confruntă propria conștiință în plan personal sau ” au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” . Oamenii cu piciorul în ghips nu intră în saloane…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura