#rezist pana ma aleg cu niste amenzi|Unde este politia rutiera si de ce nu aplica legea?

Un nou protest neautorizat, declarat ca unul de “nesupunere civica” inteleg ca se intampla acum prin Bucuresti unde niste idiotii s’au apucat sa circule cu 10km/h in jurul parlamentului in vremea in care claxoneaza iar pe geamuri au lipite afise cu #rezist.

Potrivit codului rutier, soferilor le este interzis să folosească în mod nejustificat sau abuziv mijloacele de avertizare sonoră” (articolul 137, punctul 16) lucru ce se pedepseste cu amenda sau chiar suspendarea permisului de conducere pentru abaterile grave.

O alta lege pe care o incalca cu nonsalanta idiotii astia este cea referitoare la faptul ca daca surprins în trafic cu afișe, reclame publicitare, înscrisuri sau accesorii aplicate pe parbiz, geamurile laterale sau lunetă care estompează sau restrâng vizibilitatea sub limita legală ești pasibil de o amendă cuprinsă între 9 și 20 de puncte, ca sa nu mai zic de asta de conducerea unui autovehicul în mod nejustificat cu o viteză de cel puțin sub 10 km/h sub limita minimă obligatorie stabilită pe tronsonul de drum respectiv se pedepsește cu amendă de 210 sau de 315 lei.

Ma intreb cand mama dracului Politia Romana si alte organe abilitate va pune in aplicare legea impotriva unor asemenea manifestari talibane?? In ce tara dracului traim si mai ales cand se va termina odata cu marsuri neautorizate, mitinguri neautorizate si alte cacaturi de astea ale unor cretini care fac ce vor in tara asta ce pare fara caini?!

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

14 Responses

 1. Sorin says:

  …oare pentru că şi poliţia #rezistă ?!

 2. cola says:

  Trebuie ignorați.. au văzut prea multe benzi desenate cu batman, Spiderman, etc.. se visează eroi , dar sunt niste mucosi imbecilii, ce se exhibă pe net.. trebuie ignorați, asta e..

 3. Intrigat says:

  Păăi…dacă te uiți la GigiTV….Eu, care mă nimerii pe-acolo pe la unu jumate, adică taman când se zicea că dau năvală zavragiii spre clădirea Parlamentul, nu văzui nimica….decât caru’ TV a lu’ Gigi şi vreo două Loganuri ale jandarmeriei cu trei băieți care căscau de plictis. Cică s-au reunit în Piața Constituției…poate doar dacă se cățărau pe sutele de maşini parcate acolo…şi c-au rulat cu 10 km/h…atunci chiar că trebuia să vină poliția acolo să-i scoată din mâinile ălorlalți participanți la trafic cărora le-ar fi trecut prin gură toate rudele zavragiilor, vii sau moarte. Or fi fost câțiva, nu zic, da’ nici pe departe atâția câți să-i bage careva în seamă….în afară de Gigi.

 4. Radu says:

  Vorba lu Cola…I-a tampit Holivoodoo cu prea multe blockbustere…

 5. ice4you® says:

  De acord cu voi .. da totusi, vreau niste amenzi asa cum nu “ma ignora” pe mine ca am uitat de centura!

  Se poate?

  https://www.youtube.com/watch?v=123rPdJIfeo

 6. ice4you® says:

  P.S. Numerele de inmatriculare sunt vizibile pe masini … ar merge niste amenzi in baza lor pentru incalcarea legilor de mai sus? Zic si eu …. ca daca ma filmeaza pe mine camerele ca nu am rovigneta pe drumurile nationale ma aleg cu amenda … sa nu mai zic cu alea radar! Se poate si baietii astia sa nu fie “ignorati” cum nu sunt nici eu? Evident imi doresc toate astea pe acelasi motiv invocat de “nesupunere civica”!

  Insist si eu ca idiotul nu de alta da maine, poimaine in ritmul asta, daca talibanii astia se pisa la propriu pe noi cu bolta, ar trebui sa ii ignoram si atunci pe motiv de “nesupunere civica”?

 7. Intrigat says:

  Ba eu cred că s-au p….pe dânşii. Nu-i de mirare că nu-i văzui, nu-s pe-aproape de Piața Constituției, plus că văd c-au fost cantitate neglijabilă de nu i-a văzut nici GigiTV. Plus că m-au dat pe spate cu profunzimea şi caracterul democratic al doctrinei lor: “la puşcărie, băăă!….”

 8. ice4you® says:

  Ei no iote numai bine ca se filmara singuri ca idiotii de se filmeaza pe autostrada cu xxx km/h si le vine garda acasa. No pe acelasi motiv le poate veni si la astia, iar la mitingul de duminica viitoare zic sa incepem sa dam amenzi … ca a cam ajuns cu “nesupunerea civica”! No?

 9. cola says:

  Mahh, un papagal de genul ăsta e in stare să ceară azil politic în Suedia pentru persecuție pe baza de amenda.. nu se pisa niciunul cu nicio bolta pe nimeni, fiindcă papagalii ăștia se pisa șezând, cu colacul pus.. nu organele trebe sa ii plesnească, ci niște cetățeni de bine, comuniști convinși, ca noi laugh

 10. radu says:

  Nu ii va amenda nici dracu, faza de acum e in ton cu totul, supapa, lasa-i frate sa se defuleze, sa isis cheltuie timpul si banii, sa ii enerveze pe o gramada de oameni cu figurile astea de 2 lei, incetul cu incetul termina baetii si rezervele de bani, ca daca nu iese nimic banu’ seaca, si rezervele de rabdare si de energie.
  Eu zic ca in max 2 saptamani o sa fie mai multi jandari si cameramani decat tfl, vine primavara, corporatistele trec la fusta scurta, varianta fara chilotei, bluze transparente, fara tatiere, sunt peisaje de admirat, iarba verde, pasarelele si albinutele zumzaie, da-l ma in masa pe mutu, avem alte treburi, un gratar, o distractie la iarba si cu iarba, Durex sa traiasca, intelegi voi…

 11. Malin says:

  Exista limita minima obligatorie in localitate in Romania? Ca eu numai de limite maxime stiu si daca nu ma insel nici pe autostrazi nu e limita minima decat pe benzile de viteza/devansare.

 12. ice4you® says:

  Exista o oarecare limita pentru a nu se creea ambuteiaje inutile. Iote si legea in cauza:

  art 99. din OUG 195/2002

  pct 1. conducerea unui autovehicul in mod nejustificat cu o viteza cu cel putin 10 km/h sub limita minima obligatorie stabilita pe tronsonul de drum respectiv; 2-3 pct amenda

 13. cola says:

  Dacă eu circul cu viteza legala, și un ciumpalac o arde fără motiv la 10 km/h se cheamă punerea în pericol a siguranței participanților la trafic, fiindcă mă obligă nejustificat la manevre riscante, depășiri, frane, samd.. trebe doar adăugat la codul rutier legitima apărare, și se rezolvă cu bâta de baseball , legal laugh