Romaniei i se pregateste soarta Poloniei in PE?

De pe surse (credibile).

In momentul asta, in Parlamentul European se pregateste din parte Comisiei Europene sub forma unei rezolutii o lovitura data Romaniei pe modelul Poloniei dupa tupeistul discurs lui Veoricai de acum o luna (ce le’a dejucat executia pregatita inca de atunci Romaniei prin intermediul tradatorilor din PE) in tandem cu pregatirile la nivel national din partea slugilor „opozitiei”, aseara avand loc o intrunire discreta organizata de servicii si alti membrii pulitici de vaza, cat si  o incartuire la domiciliu a acestora pentru urmatoarele doua saptamani ce vine la pachet cu o stare de alarma data taberei sugacilor #rezist care au inceput sa prinda (iara) glas dupa ce le’a fost aratata pisica de catre cei de la LUJU, dar mai deloc de catre aia de la DIICOT.

In ce priveste rezolutia pregatita Romaniei din partea PE, aceasta dupa cum a rasuflat deja si prin presa, contine acuzatii grave si neprobate la adresa guvernului din Romania in privinta mai multor aspecte printre care bineinteles si justitia unde orbii din PE in frunte cu chiorul rege Timmermans dau curs unui raport ce pare scris de Macovei, Sigfrid si Preda la ceas de seara in care este infierata jandarmeria si statul roman pentru ca a raspuns legal la o tentativa de lovitura de stat ce trebuia sa readuca Romania pe drumul sclavului european inca din august.

Va scriam azi ca in perioada imediat urmatoare e bine sa ne asteptam la orice din partea mizeriilor care au tinut tara asta sclava la inaltele porti unde pupa inelul? Va scriam! Ei bine … incepe din pacate sa se confirme iar Romania va avea curand de ales intre sluga sau ceva mai mult.

Mark my words!  wink

2 comentarii la „Romaniei i se pregateste soarta Poloniei in PE?”

  1. O să fie bine, nu panica lumea, tovarășe Ice .. abia acum se implementează democratura, după cum vedem – toată lumea egal penală – lipsesc ciolos și basescu de pe listă, dar se poate rezolva .. deci fie o să avem președinte francofil și prim ministru alcoolofil, fie o sa fim guvernați direct de vreo rețea neuronală din serverele google .. sau mai bine, pornim război cu ungurii și ucrainenii, și după ce ii ocupăm, ne predăm Poloniei, cu care o să fim vecini principali .. că nemților ne-am predat de câteva ori, și degeaba..

    Răspunde
    • Ai dreptate tovarase Cola, imi cer scuze ca sunt panicat de felul meu, iar in rest sincer, in locul alternativelor umane, prefer reteaua aia de la Gogu … ca macar sa stim o treaba.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura