Transportul viitorului|Credeti ca va deveni in curand posibil?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

6 Responses

 1. Sorin says:

  Ideea e făină pe hârtie, în realitate avem de a face cu un consum enorm de energie, deci o poluare accentuată(!), apoi mai avem aglomeraţia care s-ar crea şi deci obligatoriu de stabilit anumite culoare de zbor, care inevitabil aduc tot felul de limitări, apoi ar mai fi problema locurilor de decolare/aterizare, unde şi cine face întreţinerea aparatelor, etc. etc. Per total o harababură de nedescris. Cel puţin deocamdată, eu văd astfel de zboruri doar pentru cei cu fiţe şi cu bani mulţi, dar nimic practic.
  Într-un viitor SF care pare să se îndepărteze tot mai mult, vor exista vehicule autonome, complet automate, cu traiectorii de zbor foarte bine definite, şi poate cel mai important lucru, un sistem de propulsie revoluţionar, care încă nu există momentan, posibil pe un efect de anulare a gravitaţiei locale. Dar asta e pur SF…

 2. Marius says:

  Pai daca va fi AI? Poate se vor coordona mai bine, nu?! smile

 3. cola says:

  dupa chifla de cosmar de astazi cu blocajul total al traficului in scopul ‘fluidizarii’ sunt de acord sa circul si cu un porc zburator daca cineva l-a inventat deja laugh ..

 4. ice4you® says:

  Da, da, am auzit ca tanti Firea s’a gandit sa infiga niste tarusi pe mijlocul soselei in genul alora de pe la Eroilor pe care era sa ma urc calare acum vreo doi ani via Cotroceni. Inovatori maxim. Asteptam si uichendul acuma cu cine stie ce marsuri si alergari … sa vezi tu vanzare la porci … ca zburatori sau nu, carne o sa fie fara numar! … laugh

 5. Malin says:

  Nene, astia nu-s in stare sa reglementeze niste amarate de drone de cel putin 5 ani si tu vrei sa putem zbura cu masina in curand?

 6. ice4you® says:

  O concluzie mai buna nici ca se putea! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.