Turcia da o lectie de civism

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Mălin says:

  Presupun că ești conștient de faptul că ăia 50% care n-au fost la vot ultima dată, dacă ar avea o alternativă concretă sau o miză pentru care să iasă la vot, n-or să voteze cu PSD-ul nu? Așa că grijă mare ce-ți dorești fiincă în România o prezență la vot de peste 90% înseamnă începutul sfârșitului pentru PSD, PNL și a altor partide satelit.
  Dincolo de asta, o prezență la vot de peste 90% nu e posibilă în România când 25% din populația țării e în diaspora.

 2. ice4you says:

  Si imi spui mie asta … ca, ce? smile Ca e o victorie a PSD’ului sau o pierdere a idiotilor din partea ailalta care nu sunt in stare de 30 de ani sa vina cu o alternativa dincolo de aberatii?! Mi’as dori o prezenta de 90% pentru ca asta ar insemna ca democratia functioneaza si mai ales ca tara asta se indreapta inspre normalitate!

  In ce priveste diaspora pacii, ma doare la ciocan de aia 25%, pe mine ma intereseaza strict 90% prezenta la vot la cei ramasi sa plateasca taxe in tara asta conectati la realitatea de aici.

 3. vasile says:

  Daca si cu parca, Malin ne sperie cu prezenta la vot masiva, suntem praf ca natie, pai vorbim despre turci, iote diaspora turca din Germani a votat la greu si pe bune. Nu suntem noi capabili sa le intelegem cultura si mentalitatile, da sunt conservatori si pe multi i doare in dos de drepturile omului, au votat cu Erdogan pentru ca le-a construit spitale, locuinte, autostrazi, s-a implicat personal si diaspora il respecta, chiar daca au plecat in lumea larga nu arunca cu rahat in urma cum facem noi ca popor, n-o sa invatam niciodata nimic, o ardem ca oile dintodeauna negative

  Bravo Stimabile, iote o idee de liste de alegatori, prezenta la platit impozite, ce plm esti responsabil votezi good

 4. cola says:

  De ce nu este democrație în Turcia ? Majoritatea votează, majoritatea guvernează .. până și Putin are legitimitate mai mare decât politrucii din Bruxelles care se reprezintă pe sine, și pe cine i-a cumpărat cu scutece cu tot, că doar nu l-am votat eu pe junker .. doi la mână, când aveau probleme, turcii au repatriat sume uriașe de valută , chiar dacă aveau rezidența fiscală altundeva .. totul are logică – și votul masiv, și solidaritatea națională .. de ce mi-aș face probleme că niste unii chițăie că politicul nu le asigură drepturile democratice, când eu le-aș da mult mai puține , cu argumente logice .. mă gândeam deunăzi să ies in stradă sa le cer astora de la psd sa taie draku pomana pe cfr pulifricilor care înjură guvernul și implicit se pisa pe votul meu .. guvernul reprezintă majoritatea celor care au votat, iar majoritatea asta nu e dispusă să facă pomeni celor care le desconsideră votul.. qed..

 5. Sorin says:

  Să fi fost aduși cu “arcanul” la vot ?!!

 6. ice4you® says:

  A, da, clar cu arcanul, Dragnea e de vina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: