TVR – ridicolul la rang de arta in noaptea de revelion


Nu stiu ce audienta a avut TVR in noaptea de revelion, insa dupa cum chiar ei parodiau intr-un moment de ceea ce ei erau de parere ca ar fi umor … si aia 2 telespectatori care ii aveau probabil ca i-au abandonat in primele 5 minute de program.

Momentele umoristice ridicole au fost facute de niste personaje cel putin dubioase pe post de “actori”, jenanti si lipsiti de cel mai elementar talent, cu niste scenarii care parca au fost scrise de portarul de la TVR.

Revelioanele de altadata …<¶m>

… hehheeeeeeeee acestea erau revelioanele care te tineau acasa, pe care abia asteptai sa le vezi in reluare a doua zi … si nu vreti sa vedeti unde a ajuns TVR.

Pacat …¶

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...