Ultima reduta|De la internetul comunist la cel capitalist

Numerosi idioti blameaza comunismul fara ca macar sa aiba nici cea mai vaga idee despre ce inseamna asta.

Tot aceiasi numerosi idioti au batut din palme si aprobat energic interzicerea comunismului prin lege.

Tot acesti numerosi idioti in curand vor ramane fara internetul pe care il au astazi, ultima reduta a unui comunism in care toti eram egali in ce priveste accesul la informatie indiferent cat de bogati sau saraci eram pentru ca ieri, prin parlamentul comuiunii europeane s’a discutat despre eliminarea roaming’ului pana in 2017 (praf de ochi pentru gaste) in vremea in care voalat s’a atins si problema internetului pe care il cunoastem astazi si care tot la fel de probabil in curand va deveni istorie ca fiind ultima reduta a neutralitatii.

Mai exact … baietii destepti care furnizeaza servicii de internet s’au gandit sa nu se mai multumesca doar sa ia banii pe abonamente ci sa taxeze si site’urile catre care se indreapta traficul ce trece prin ei. Adica in traducere libera … in cativa ani s’ar putea sa ne trezim cu pachete la fel cum exista acum pe la televiziune in care accesul nerestrictionat si latimea de banda de care beneficiem azi sa fie inclusa strict in pachetele premium, pentru restul, accesul la diverse site’uri populare azi, cum ar fi YouTube sau torrente sa fie restrictionat sau sa functioneze cu viteza mult redusa. In plus de asta, ne’am putea trezi ca pentru a beneficia de anumite servicii sa fim nevoiti sa ne luam 2-3 abonamente de la ISP’sti diferiti.

Facebook pare sa stie ceva mai multe din momentul in care isi pregateste deja un internet propriu, iar de pe la google exista de ani de zile zvonuri in acest sens.

Mai multe detalii puteti vedea explicate cat de cat ok pe aici …

Deci: adio internetului comunist, bun venit internetului capitalist!

Asadar eu zic sa va bucurati de comunismul internetului cat mai apucati! Eu de ani de zile ma gandeam la acest scenariu … si era tot mai clar ca odata cu extinderea internetului acesta se va dori controlat pana la extrem de catre cei care ne controleaza viata si in rest. Peste ocean se lucreaza deja serios in acest sens.

Voi ce parere aveti? Credeti ca se va ajunge aici, sau?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. radu says:

    f…… them all! nu dau un ban, pot sa si-l bage undeva…

  2. ice4you® says:

    Cred ca intr’un fel e si bine si rau. Rau ca in mod cer o sa ne fie limitat accesul liber la informatie iar informatiile mult mai usor de manipulat si controlat. Bine ca uite asa scapam de idioti si idiotenii. laugh