Pe modelul Oprea, un nou caz Elodia: unde’i Fifor? :))

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

16 Responses

 1. cola says:

  Întrebare – ce îi leagă pe Iohannis și Oprea, generalul izmană ?
  1. Amândoi au Photoshop instalat pe computerul personal
  2. Amândoi sunt inteligenți
  3. Fac parte din aceeași UM
  4. Reprezintă interesul național
  Lista e deschisă, completați voi.
  Mai e o întrebare, cu răspuns deschis – care e mai inteligent dintre cei doi ? Hint – unul l-a trucat pe Obama, altul pe Fifor ..
  PS: mai este o ipoteză, să fiu imparțial – și-a trucat poza Fifor, pe site-ul nato , ceea ce l-ar face cel mai tare din povestea asta..

 2. ice4you® says:

  As mai emite o ipoteza: l’au bagat aia de la Nato si pe Fifor in poza?! rofl

  P.S. Unii au facut analiza mai completa, detaliile erau evidente … mai ales cu jumatatea lipsa a siglei NATO din fundat … laugh

  Cine lucreaza pe la Cotroceni in photoshop, eu zic sa se lase, cotidianul deconspira ca nu e la prima balarie, Iohannis cu 4 picioare … laugh

  Vorba lui Cristoiu, pozele astea iti aduc aminte de alea trucate de Stalin dupa ce a scapat de Beria si alti acoliti … rofl

 3. cola says:

  Corect .. deja avem un rebus pentru tefeleii blocați în trafic în drum spre mare sau spre munte..

 4. ice4you® says:

  Astia cu tendinte de dictatori au avut si au apucaturi comune, una dintre ele fiind cultul personalitatii de care sufera grav, domnul Iohannis nefacand exceptie. mda

 5. Redoo says:

  Frateeee! Sunteti cu capu’ smile) ice, baga frate si cu iluminati si noua ordine mondiala…credeam ca doar la americani e treaba aia cu, chiar daca esti paranoic nu inseamna ca nu esti urmarit..

 6. cola says:

  Cred că mai există o posibilitate , pe placul tefeleilor .. Vifor ( știu că i-am pocit numele, dar lasă așa, că tot e personaj imaginar, potrivit Cotroceniului), stă pitit în spatele dulapului, și îl face la buzunar .. flagrant clar ..

 7. vasile says:

  Premisa de la care s-a plecat este gresita, a fost scos din pozele in care il pupa Junker, nu Fifor a disparut, Iohannis a fost adaugat peste!

 8. cola says:

  Tovarășe Vasile, cred că e posibil .. prezidentul s-o fi dus la Miami, și și-a falsificat foaia de prezență la sindrofia nato .. cu falsurile se pricepe, de la case, cu chiulul la fel, că omul e profesor, și a învățat de la elevi ..

 9. ice4you says:

  Misto e Marean care inca e credincios! rofl

 10. ice4you® says:

  A aparut si adevarata fotografie, NATO se tine de potlogarii …

  rofl

 11. cola says:

  La cât de mangă era Junker, normal că au ieșit așa fotografiile de la sindrofie .. Trump a părăsit bâlciul înainte de termen, că s-a prins cu ce tiriplici are de-a face .. le-a emis factura for democracy defence (sanki), și înapoi intre oamenii normali la cap .

 12. ice4you® says:

  Hai ma terminati cu tampeniile, omul sufera de sciatica, dealtfel are prescrisa si o medicamentatie pe cate de abundenta, pe atat de stricta …

  Vorba unui amic …
  “Tanti Iuropa cu junker la timonă e fix Rusia de amu ~ 15-20 ani … licuricii mici îl plimbau pe Elțîn beat prin conferințe de presă să-l facă de bășcălie! Amu toți licuricii mici o sug energetic de la țar …”
  rofl rofl

 13. cola says:

  Hai tovarășe Ice, termină tu cu caterinca, ăla a băut carmolul pentru frecția de tratat sciatica, e singura explicație medicală .. ne face de râs dancila la Bruxelles, că nu e în stare să se facă mangă cu șeful cel mare de acolo .. noroc cu Macovei, că ne-a mai spălat onoarea .. cu alcool .. judetul Vaslui trebe să-l facă urgent drojdier de onoare pe Junker .. au de unde lua lumină ..

 14. ice4you® says:

  La cat de rau arata vrajitoarea aia de Macovei in ultima vreme, le bea la aia de la Bruxelles si accidul din bateriile de la masini! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: